Fotbal intern

Look TV şi Look Plus se văd pe RCS&RDS! Ce se întîmplă cu meciurile din Liga 1

În urmă cu 3 săptămîni Intel Sky Broadcasting a bătut palma cu RCS-RDS pentru difuzarea meciurilor din Liga 1 şi Cupa Ligii Adeplast pe Digisport. Astăzi ISB a anunţat printr-un comunicat de...
06.02.2015 | 12:43
Look TV si Look Plus se vad pe RCSRDS Ce se intimpla cu meciurile din Liga 1

În urmă cu 3 săptămîni Intel Sky Broadcasting a bătut palma cu RCS-RDS pentru difuzarea meciurilor din Liga 1 şi Cupa Ligii Adeplast pe Digisport. Astăzi ISB a anunţat printr-un comunicat de presă că au semnat un parteneriat extins cu RCS-RDS, prin care posturile LOOK TV şi LOOK PLUS vor fi difuzate în pachetul de bază al operatorului RCS-RDS. Mai mult, producţia meciurilor din Liga 1 va fi asigurată de compania RCS-RDS. 

Comunicatul integral ISB: 

“ISB Media Holding LTD, deţinătorul drepturilor mediatice pentru competiţiile de fotbal din “Liga 1” şi “Cupa Ligii”, a semnat un parteneriat extins cu RCS – RDS. Astfel, LOOK TV şi LOOK PLUS vor fi difuzate în pachetul de bază al operatorului RCS-RDS.

În urma acestui parteneriat, posturile LOOK TV şi LOOK PLUS, aflate în proprietatea ISB, vor fi redistribuite în pachetele de bază ale tuturor reţelelor de televiziune prin cablu şi satelit aparţinând grupului RCS-RDS.

Începând cu luna februarie, posturile LOOK TV şi LOOK PLUS vor face parte din pachetul de bază oferit clienţilor de televiziune prin cablu şi satelit al RCS – RDS. Fanii fotbalului românesc vor putea urmări în continuare pe LOOK TV şi LOOK PLUS în regim live toate cele 9 meciuri ale fiecărei etape din “Liga 1”, precum şi meciurile din cadrul “Cupei Ligii”.

Noutatea adusă de acest parteneriat îl reprezintă însă producţia meciurilor ce va fi asigurată pentru ambele staţii de televiziune de către compania RCS – RDS. Pe lângă extinderea distribuţiei, cele două posturi TV depun eforturi constante de îmbunătăţire a programelor oferite, pregătind surprize cu privire atât la conţinutul legat de fotbal şi alte sporturi, cât şi la cel legat de producţiile de entertainment proprii şi achiziţionate. Astfel, noi formate de reality şi de entertainment vor intra în curând pe cele două posturi, dar şi o serie de filme şi seriale achiziţionate de la parteneri de renume din categoria companiilor mari de producţie.

LOOK PLUS este axat pe un conţinut MULTI-GENERAŢIE, cu o puternică promisiune faţă de poziţionarea postului TV într-un ghid optim şi plin de CULOARE pentru orele petrecute de întreaga FAMILIE în faţa televizorului, în timp ce conceptul LOOK TV este construit pe combinaţia EFERVESCENTĂ de divertisment, sport, lifestyle şi filme, ce se alinează într-un conţinut VIBRANT, PROASPĂT şi ORIGINAL.”