Fotbal international

Lopetegui, certat de un fost star al lui Real Madrid!

13.06.2018 | 10:35
Lopetegui, certat de o fostă glorie de la Real Madrid. Fernando Hierro a jucat ani mulţi la Real

Julen Lopetegui a fost certat de către un fost star al lui Real Madrid! Incidentul a avut loc în centrul de pregătire al naţionalei iberice din Rusia, de la Krasnodar şi nu a scăpat ziariştilor spanioli prezenţi la faţa locului.

Concret, Fernando Hierro, care a jucat ani de zile la Real Madrid, doi ani petrecându-i între 1990 şi 1992 şi alături de Gică Hagi, l-a învinuit pe Lopetegui de faptul că a trebuit să afle din presă despre faptul că va îi va prelua pe galactici după încheierea Mondialului.

Lopetegui, certat de un fost star al lui Real Madrid! I s-a reproşat faptul că a ţinut totul ascuns

Hierro este acum director sportiv al Federaţiei spaniole şi nu s-a sfiit să poarte o discuţie aprinsă, pigmentată cu o grămadă de gesturi semnficative, care îi trădau nervozitatea. Hierro i-a reproşat faptul că nu a existat o relaţie transparentă între selecţioner şi federaţie.

Lopetegui s-a apărat, spunând că a vrut să prevină scurgerea de informaţii înainte de Mondial, însă nu a mai avut ce să mai spună când a fost întrebat dacă i se pare că anunţul făcut chiar la centrul de pregătire al Spaniei nu va avea un efect nefavorabil asupra multora dintre componenţii lotului.

Lopetegui, certat de o fostă glorie de la Real Madrid. Hierro i-a reproşat lui Lopetegui că a ţinut ascuns transferul la Real şi a aflat odată cu presa
Lopetegui, certat de o fostă glorie de la Real Madrid. Hierro i-a reproşat lui Lopetegui că a ţinut ascuns transferul la Real
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri