Fotbal international

Lopetegui, noul antrenor de la Real Madrid, îl ridică în slăvi pe Messi!

13.06.2018 | 08:16
Lopetegui noul antrenor de la Real Madrid il ridica in slavi pe Messi

Julien Lopetegui, noul antrenor al lui Real Madrid, imediat după încheierea turneului final al CM din Rusia, îl ridică în slăvi pe Leo Messi! Adică tocmai pe cel mai mare dușman din tabăra marei rivale a galacticilor, FC Barcelona!

Presa spaniolă nu a uitat faptul că omul care are în primul rând misiunea de a-l determina pe Cristiano Ronaldo să rămână pe Santiago Bernabeu, înainte de a-l putea apoi antrena a făcut declaraţii extrem de precise la adresa lui Messi.

Lopetegui l-a şi votat pe Messi la premiul FIFA

“Este cel bun jucător din tote timpurile şi e puţin probabil să mai vedem pe cineva la fel ca el.A făcut diferenţa în atât de multe feluri şi într-o perioadă atât de lungă. Este o adevărată bucurie să îl vezi jucând“.Mai mult, în 2016 Lopetegui l-a votat pe Messi la titlul de The Best FIFA Awards în detrimentul lui Cristiano Ronaldo.

Lopetegui, noul antrenor de la Real Madrid, îl ridică în slăvi pe Messi. Argentinianul e cel mai bun jucător din toate timpurile. Cum va reacţiona Cristiano Ronaldo ?
Lopetegui, noul antrenor de la Real Madrid, îl ridică în slăvi pe Messi. Argentinianul e cel mai bun jucător din toate timpurile

Vestea numirii lui Lopetegui pe banca lui Real Madrid a căzut ca o bombă şi pentru Federaţia spaniolă. Asta pentru că nu cu mult timp în urmă selecţionerul prelungise contractul cu Federaţia până în 2020 şi absolut nimeni nu se aştepta şi nu a ştiut de vreo negociere cu Real Madrid! Federaţia va trebui să numească un nou selecţionerimediat după încheierea turneului final al CM.