Fotbal international

Lopetegui va fi pe banca lui Real Madrid în El Clasico: “Totul este normal”

24.10.2018 | 14:24
Lopetegui va fi pe banca lui Real Madrid in El Clasico Totul este normal
ADVERTISEMENT

Julen Lopetegui și-a prelungit șederea pe Santiago Bernabeu cu victoria din runda cu numărul 3 din Champions League, 2-1 pe teren propriu cu Viktoria Plzen. Chiar dacă spaniolii nu au impresionat prin jocul prestat, oficialii clubului au anunțat că Julen Lopetegui va fi pe banca lui Real Madrid în El Clasico. La partida cu cehii, jucătorii Realului au fost fluierați de fanii aflați în tribună.

Real Madrid nu se regăsește după plecarea portughezului Cristiano Ronaldo la Juventus Torino. Madrilenii sunt pe locul 7 în Primera Division după 9 etape și au fost învinși acasă în ultima etapă de Levante, scor 1-2, iar în Champions League au fost învinși în etapa precedentă de ȚSKA Moscova cu 1-0. În plus, jucătorii antrenați de Lopetegui au doborât un record negativ vechi din 1985: au jucat 8 ore și aproape 2 minute fără să marcheze gol!

ADVERTISEMENT

Julen Lopetegui va fi pe banca lui Real Madrid în El Clasico

Victoria de marți cu Viktoria Plzen i-a făcut pe oficialii Realului să îi mai acorde însă o șansă, cel mai probabil ultima, lui Julen Lopetegui. Este greu de crezut că șefii de pe Bernabeu vor accepta o înfrângere în fața Barcelonei, care s-ar distanța la 7 puncte de Real. “Mă întrebați dacă Lopetegui va sta pe bancă la El Clasico? Da, da, totul este normal. Trebuie să rămânem calmi și uniți”, a declarat Emilio Butragueno, unul dintre directorii clubului din capitala Spaniei.

Întrebat în legătură cu viitorul său pe Santiago Bernabeu, Lopetegui a spus că nu el este cel care poate răspunde la această întrebare. “Întrebarea asta nu este pentru mine. Mâine începem pregătirea mentru meciul foarte important de duminică”, a declarat tehnicianul Realului. Întrebat dacă fundașul Marcelo va fi pe teren în El Clasico, după accidentarea suferită în partida cu Plzen, Lopetegui a răspuns: “A primit o lovitură destul de dură, va trebui să așteptăm și să vedem ce va fi, dar eu sunt optimist.”

ADVERTISEMENT