Life

Lora a decis să părăsească o perioadă România. Unde s-a stabilit artista pentru 3 luni

Lora și-a surprins fanii la început de an. Artista le-a transmis că va pleca o vreme din țară. De ce a luat această decizie?
09.01.2023 | 15:17
Lora a decis sa paraseasca o perioada Romania Unde sa stabilit artista pentru 3 luni
Unde a plecat Lora pentru 3 luni. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Lora a părăsit România la început de an. Îndrăgita cântăreață a ales să plece într-un tărâm exotic, unde căldura și soarele predomină.

Lora, departe de România pentru trei luni. Solista a plecat într-o destinație de vis

Artista în vârstă de 40 de ani a postat deja și imagini din locul unde își va petrece următoarele 3 luni. În urmă cu aproape 3 ani, Lora a rămas blocată aici din cauza pandemiei de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Interpreta se află în Bali și pare că îi face bine vremea de acolo. S-a fotografiat în costum de baie, în timp ce stătea pe un șezlong, la o piscină.

Lora s-a gândit că va stârni invidii prin postările sale din destinația de vis, așa că i-a invitat pe hateri să o ocolească sau să păstreze bunul simț.

ADVERTISEMENT

”Bună dimineața din Bali, casa mea pentru următoarele 3 luni. Pentru persoanele sensibile la costumele de baie, acum este momentul să evitați această pagină.

Dacă preferați totuși să rămâneți, bunul simț este de preferat. O zi minunată, a scris îndrăgita cântăreață pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT

Lora a stat blocată în Bali 5 luni, în 2020, din cauza Covid-19. Câți bani a cheltuit artista

În 2020, Lora a rămas blocată în Bali pentru 5 luni. Declararea pandemiei de Covid-19 la nivel global și restricțiile impuse odată cu această situație au împiedicat-o pe artistă să revină în România.

Lora și partenerul său, Ionuț Ghenu, și-au planificat doar 14 zile în Bali, însă totul a căpătat o întorsătură totală. Mulți s-au întrebat ce sumă a scos din buzunar cântăreața pentru acel aproape jumătate de an din destinația exotică.

ADVERTISEMENT

Invitată în cadrul unei emisiuni la TVR 1, Lora a dezvăluit câți bani a cheltuit în vacanța pe care mulți și-ar dori-o. Este vorba despre 50.000 de euro.

”Cred că în jur de 50.000 de euro”, a mărturisit Lora la TVR 1.

Lora formează de multă vreme o relație cu Ionuț Ghenu, iar de curând au apărut zvonuri potrivit cărora s-au căsătorit departe de ochii presei.

ADVERTISEMENT