Life

Foto. Lora a încins internetul cu formele ei de vis

Lora este şi frumoasă, şi talentată. Postările ei pe reţelele de socializare sunt un delir pentru fanii care nu se mai satură de formele perfecte ale vedetei.
09.03.2018 | 10:59

Lora a postat o fotografie super sexy, spre deliciul celor 500.000 de admiratori din spaţiul virtual care n-o scapă din ochi.

Cântăreaţa are un corp de milioane şi nu-l ascunde. Artista a postat o fotografie cu ea pe Instagram, într-un costum de baie minuscul, care lasă la vedere şi sânii naturali, dar şi posteriorul bombat, fără pic de celulită.

ADVERTISEMENT

Lora apare într-un costum de baie minuscul, care lasă la vedere şi sânii naturali, dar şi fundul super bombat, fără pic de celulită. Artista şi-a scos în evidenţă atuurile şi atitudinea sexy, spre încântarea domnilor. “Corp de supermodel”, “Din acest profil semeni cu Jennifer Lawrence”, “Eşti super sexy”, “Bombă sexy”, “Perfectă!” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

Recent, Lora le-a tăiat respiraţia fanilor postând o imagine alături de iubitul ei. Cei doi sunt foarte fericiţi împreună iar în fotografia buclucaşă, Lora şi partenerul ei de viaţă sunt îmbrăţişaţi, iar Ionuţ îi ţine mâna pe burtică iubitei lui. De la acestă imagine au pornit speculaţiile cum că Lora ar fi însărcinată.

ADVERTISEMENT

Cântăreaţa şi-a liniştit repede fanii, explicând că Ionuţ Ghenu nu îi ţinea mâna „pe burtica de gravidă”, ci pe o borsetă.

Lora a devenit cunoscută în România odată cu participarea la concursul Star Factory, organizat de Prima TV, în anul 2004, însă au fost necesari încă doi ani pentru a se lansa în industria muzicală. În anul 2006 s-a înfiinţat formaţia Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga.

ADVERTISEMENT