Life

Lora a plecat de la Vorbește Lumea. Care este, de fapt, motivul pentru care nu mai prezintă emisiunea de Pro TV

Lora a plecat de la Vorbește Lumea, emisiunea pe care a prezentat-o timp de cinci luni alături de Cove. Care este motivul pentru care s-a despărțit de Pro TV?
11.06.2021 | 14:40
Lora a plecat de la Vorbeste Lumea Care este de fapt motivul pentru care nu mai prezinta emisiunea de Pro TV
Lora a plecat de la Vorbește Lumea. Care este, de fapt, motivul pentru care se desparte de Pro TV. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lora nu va mai prezenta emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV. Blondina i-a fost alături lui Cove timp de cinci luni, în fiecare dimineață, iar acum a părăsit definitiv echipa.

Este a doua oară în acest an când au loc astfel de schimbări la cârma emisiunii. În ianuarie, Adela Popescu a anunțat că este însărcinată, așa că a fost nevoită să renunțe la emisiune.

ADVERTISEMENT

Lora i-a luat locul, așa cum s-a întâmplat și în 2018, când Adela Popescu aștepta cel de-al doilea copil.

Lora a plecat de la Vorbește Lumea. Care este, de fapt, motivul pentru care nu mai prezintă emisiunea de Pro TV

Ediția de astăzi a emisiunii Vorbește Lumea a adus vești neașteptate pentru telespectatori. Lora a decis să se retragă pentru a acorda mai mult timp proiectelor personale.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Lora vrea să se ocupe de cariera muzicală și de afacerea cu produse de beauty, iar programul încărcat nu-i permitea să le facă pe toate în același timp. În plus, artista se ocupă de un proiect important, filmul „Pup-o, mă 2”.

Cântăreața a fost foarte tristă că se desparte de echipa de la Pro TV și de telespectatori, însă i-a asigurat că va posta des pe rețelele de socializare, unde poate fi găsită mereu.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine.

De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete.

ADVERTISEMENT

Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty.

În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a transmis Lora.

Lora a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbește lumea

Adela Popescu a decis să se retragă din emisiune în timpul sarcinii pentru a se proteja cât mai bine de pandemia de coronavirus. Lora a venit în locul ei, însă cântăreața se retrage și ea. 

În urmă cu câteva zile, vedeta a fost întrebată de fani dacă va prezenta emisiunea alături de Cove și în următorul sezon.

Răspunsul oferit de Lora nu a fost chiar pe placul fanilor, fiind confidențial în acel moment.

„Am acceptat cu plăcere să prezint din nou Vorbește Lumea, pentru că am avut timp. Prima dată a fost greu: și cu concerte, muzică, emisiune, acum am și brand, un brand nou de lansat, filme, multe, nu știu, nu știu”, a fost răspunsul Lorei.

Inițial, emisiunea a fost prezentată de Cove și Sore, iar aceasta a renunțat după ce a rămas însărcinată.

În curând, emisiunea va intra în vacanță până la toamnă, iar fanii se întreabă dacă Adela Popescu va reveni pe micile ecrane sau dacă o altă prezentatoare îi va lua locul.

ADVERTISEMENT