Life

Lora a rupt tăcerea după ce s-a spus că n-ar mai fi cu Ionuț Ghenu: „Măi, pisic, îmi dai palpitații”

04.02.2021 | 18:30
Lora a rupt tacerea dupa ce sa spus ca nar mai fi cu Ionut Ghenu Mai pisic imi dai palpitatii
Lora, prezentatoare tv și cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lora a fost nevoită să lămurească în ce stadiu se află relația ei cu Ionuț Ghenu, după ce fanii au observat că nu se mai afișează atât de des împreună.

Speculațiile au curs în mediul online în ultima vreme despre o posibilă răcire a relației dintre cei doi, însă cântăreața i-a liniștit pe cârcotași și a spus că nu s-a schimbat nimic.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, iubirea dintre ei este mai vie ca niciodată, chiar dacă în ultima vreme artista nu mai are tot timpul pentru partenerul ei, fiind extrem de ocupată cu emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV, pe care o prezintă.

Lora a deslușit misterul relației cu Ionuț Ghenu

„În ultima perioadă fiind ocupată cu emisiunea, foarte mulți oameni mă întreabă dacă mai sunt într-o relație. Stai că s-a panicat. Hai, mă, pisic, ce ai? Ochii umflați? Cu cine ești, mă? Măi, pisic, îmi dai palpitații. Nu intră în live cu mine”, a mărturisit Lora.

ADVERTISEMENT

„Nu cred așa ceva! Fac un apel către toți vecinii. Vecinilor, rog frumos să îmi spuneți dacă e mașina în parcare! Ajutor! Eu încă aștept…”, a mai spus îndrăgita cântăreață.

Pune mare accent pe carieră

Suspiciunile fanilor nu sunt tocmai deplasate, având în vedere că însăși artista a recunoscut la un moment dat că marele ei defect este că pune de multe ori cariera pe primul loc, de aici reieșind că își poate neglija viața sentimentală.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru revista Viva! în anul 2019, Lora a spus că întotdeauna s-a gândit mai întâi la partea practică a lucrurilor, să aibă o profesie care să îi asigure confortul, casă, masă și abia apoi pot veni și celelalte, răspunzând la întrebarea dacă își dorește un copil sau e pregătită să devină mamă.

„Dar vorbesc cu foarte multe femei care îmi spun să nu mai fac asta, [pentru că] nu are sens. Vin toate când trebuie să vină, nu trebuie să mai amân formarea unei familii”, a spus atunci Lora.

ADVERTISEMENT