Nicio categorie

Lora a ajuns la SPITALUL 9 din cauza unui fost iubit!

Cântăreaţa Lora a trecut prin clipe îngrozitoare din cauza iubirii. Dacă acum are o căsnicie fericită alături de soţul ei, Dan Badea, a fost o perioadă când dragostea pe care o avea de...
07.09.2014 | 09:25
Lora a ajuns la SPITALUL 9 din cauza unui fost iubit!
ADVERTISEMENT

Cântăreaţa Lora a trecut prin clipe îngrozitoare din cauza iubirii. Dacă acum are o căsnicie fericită alături de soţul ei, Dan Badea, a fost o perioadă când dragostea pe care o avea de dăruit nu a fost aprecită. Vinovat de acest lucru se făcea un fost partener, care a făcut-o să sufere din iubire.

Exasperată de comportamentul bărbatului şi confuză, Lora a decis să se despartă de cel care îi era iubit, însă planul nu a decurs aşa cum s-ar fi aştepta ea. Serarea a fost atât de dureroasă, a culminat cu vorbe grele şi multe lacrimi amare, împingând-o pe Lora în braţele depresiei. Tânăra a ajuns atunci la Spitalul 9, la secţia Psihiatrie, pentru că nu mai ştia pe ce cale să o apuce.

ADVERTISEMENT

“Nu am putut să-l iert pe el şi nu cred că am să pot să-l iert vreodată! Eu nu aveam chef de jocuri, eu voiam doar să ne întâlnim, să ne despărţim frumos”, a mărturisit Lora în emisiunea “Refresh by Oana Turcu”.

“Am ajuns la Spitalul 9 şi a trebuit să aştepte până când s-a schimbat tura. Între timp au venit şi alţi pacienţi. “Vai. Mă uitam în ochii lor şi am spus că trebuie să plec să fumez o ţigară. Am ieşit afară, vedeam că scrie sus, pe firmă , tot. Şi în momentul ăla m-am simţit ca într-un film şi am început să plâng. În hohote. A venit o doamnă, de nicăieri, la mine şi mi-a spus. >. În momentul acela m-am trezit”, a povestit cântăreaţa.

ADVERTISEMENT

Sursa: libertatea.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri