Life

Lora, apel disperat către fani. Gestul care a impresionat până la lacrimi – Foto

27.07.2020 | 16:16
Lora apel disperat catre fani Gestul care a impresionat pana la lacrimi  Foto
ADVERTISEMENT

Lora s-a întors de curând din Bali, unde a fost nevoită să stea în toată această perioadă din cauza pandemiei. Nici bine nu s-a întors în țară, că vedeta a și făcut un gest de mare anvergură.

Cântăreața și-a rugat insistent fanii să facă donații în contul unor copii care au nevoie de 4,2 milioane de dolari pentru a rămâne în viață.

ADVERTISEMENT

Impresionată de cazul micuților, Lora este prima artistă din România care mediatizează cazul gemenilor Ciutac, care suferă amiotrofie spinală (SMA1).

Lora, apel disperat pentru doi gemeni

Cântăreața este urmărită de 1, 3 milioane de fani pe Instagram, locul în care și-a format o comunitate mare și frumoasă, după cum spune că sunt fanii ei. Și pentru că artista a făcut deja o donație în contul celor doi copii, ea și-a îndemnat și prietenii virtuali să facă același lucru.

ADVERTISEMENT

Astfel, în câteva postări pe Insta Story, Lora a postat imaginea cu cei doi copii și conturile lor. Fanatik a scris în exclusivitate despre cazul gemenilor Ciutac, care au nevoie de 4,2 milioane de dolari doar pentru tratamentul care le poate salva viețile.

Și bloggerița Oana Gangonea distribuit postarea Lorei pe Instagram, făcând apel la comunitatea ei să doneze în contul celor mici.

ADVERTISEMENT
Lora a făcut o faptă bună la venirea în țară
Lora a făcut o faptă bună la venirea în țară

Gemenii Ciutac  au nevoie de 4,2 milioane de euro

Gemenii Ciutac s-au născut într-o familie de cvatrupleți, în octombrie 2019. Galina și Mihai au fost diagnosticați la vârsta de 6 luni cu Amiotrofie Spinală -SMA1, boala genetică numărul 1 care omoară cei mai mulți bebeluși până la vârsta de doi ani.

Pentru ca cei doi copii bolnavi de SMA1 să rămână în viață este nevoie să strângă 4,2 milioane de dolari doar pentru cele două vaccinuri. Spitalizare și cazarea implică alte costuri din partea familiei. Medicamentul minune se numește Zolgensma, iar familia trăiește doar din banii pe care tatăl îi câștigă în construcții.

ADVERTISEMENT

Părinții au aflat destul de târziu de diagnostic, deoarece ar fi trebuit să primească mai multe doze de spinraza, tratamentul care poate ține pe loc boala o perioadă, însă care nu o face să dispară.

Cu cât tratamentul spinraza este făcut mai târziu, cu atât copilul poate fi mai afectat în ceea ce privește dezvoltarea lui. Depinde de fiecare individ în parte și cum influențează boala dezvoltarea. Cei mai mulți copii bolnavi de amiotrofie spinală-SMA1 mor până la vârsta de 2 ani.

Pentru donații puteți accesa conturile din imagini sau chiar să luați legătura pe Facebook cu Tatiana CIutac, mama celor doi copii
Pentru donații puteți accesa conturile din imagini sau chiar să luați legătura pe Facebook cu Tatiana CIutac, mama celor doi copii

Lora își îndeamnă prietenii să facă o faptă bună! Pentru donații puteți accesa conturile de mai sus, ori să discutați direct cu Tatiana Ciutac, mama celor doi copii bolnavi de SMA1. Găsiți paginile de Facebook pentru donații AICI.

ADVERTISEMENT