Life

Lora, declarație surprinzătoare. Cine a fost iubitul secret al vedetei. ”Presa nu a aflat nimic”

10.11.2020 | 23:17
Lora declaratie surprinzatoare Cine a fost iubitul secret al vedetei Presa nu a aflat nimic
Lora, declarație surprinzătoare. Cine a fost iubitul secret al vedetei. ”Presa nu a aflat nimic”. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lora a făcut declarații surprinzătoare care i-au șocat pe fanii acesteia. Frumoasa blondină a mărturisit în cadrul unei emisiuni că s-a iubit în secret cu o persoană cunoscută în showbiz-ul românesc.

Invitată în platul show-ului lui Cătălin Măruță, îndrăgita cântăreațaă a răspuns cu sinceritate la câteva întrebări incomode. Aceasta a dezvăluit cu cine a avut o relație despre care presa nu a aflat.

ADVERTISEMENT

Pe lângă relațiile amoroase, Lora a vorbit și despre prietenia ei cu Doinița Oancea, care s-a sfârșit în urmă cu ceva timp.Vedeta nu s-a sfiit să spună adevărul și a oferit detalii picante cu privire la viața personală.

Lora, declarație surprinzătoare. Cine a fost iubitul secret al vedetei. ”Presa nu a aflat nimic”

La fel ca multe alte vedete din showbiz-ul românesc, Lora a primit niște întrebări neconfortabile din partea lui Cătălin Măruță, la care a fost nevoită să răspundă. Aceasta a vorbit despre o relație secretă din urmă cu 10 sau 11 ani, când, conform spuselor interpretei de muzică ușoară, s-a iubit cu un nume celebru din România. Este vorba despre Iulian Moga, fratele compozitorului Marius Moga.

ADVERTISEMENT

„Iulian Moga, dar nu a aflat presa. Nu a aflat că am fost împreună. S-a întâmplat acum 10 sau 11 ani și am fost împreună cred că 4 sau 5 luni. Eram puștani amândoi și i-a reușit cucerirea. Iulian e un băiat foarte mișto”, a mărturisit artista.

De asemenea, artista a vorbit și despre fosta ei prietenă, Doinița Oancea. În urmă cu cinci ani, frumoasa blondină a fost acuzată că i-a furat iubitul actriței, pe Ionuț Ghenu. Profitând de această ocazie, Cătălin Măruță a pus-o pe Lora să își descrie fosta prietenă în trei cuvinte.

ADVERTISEMENT

„Frumoasă, răzbunătoare și geloasă”, au fost cuvintele Lorei.

Cele două vedete nu își mai vorbesc de când Lora și Ionuț Ghenu și-au oficializat relația. Doiniţa Oancea a suferit foarte mult la vremea respectivă, considerându-se trădată de buna ei prietenă din acea perioadă.