Life

Lora dezvăluie totul despre Asia Express. Ce e pe bune și ce e fake în emisiunea de la Antena 1

20.05.2020 | 14:00
Lora dezvaluie totul despre Asia Express Ce e pe bune si ce e fake in emisiunea de la Antena 1
Lora a vorbit despre experiența ei de la Asia Express dezvăluind tot ce nu s-a dat pe post. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lora a vorbit despre experiența prin care a trecut la Asia Express și a lăsat să se înțeleagă că nu se dă chiar totul pe postul, așa cum cred telespectatorii Antenei 1.

Lora a dat cărțile pe față. Ce s-a întâmplat, de fapt, în sezonul ei la Asia Express

Cântăreața a participat în urmă cu doi în reality-show-ul filmat în cele mai grele condiții prin țările asiatice. În tot acest timp, vedeta nu a vorbit foarte mult despre experiența trăită, însă acum a rupt tăcerea.

ADVERTISEMENT

Artista a lămurit dacă există aranjamente în producție, dar și câți bani a primit pentru a participa în acest concurs.

„Sunt multe lucruri care nu s-au dat la televizor. Am fost un pic dezamăgită”

„Noi am fost atat de hateriți de oamenii cu care am împărțit primul sezon Asia Express căci, cu toată modestia, aveam niște viteze în plus”, a mărturisit Lora, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT

„Eu am luat jocul ăsta foarte în serios din prima, pentru că am fost remunerați foarte bine ca să participăm la Asia Express și nu am vrut să creadă oamenii că nu acord importanță acestui proiect. Și, pentru că eram fan al acestui gen de aventură, m-am montat foarte bine de acasă. La noi jocul a fost foarte real”, a completat cântăreața.

„Noi nu opream să mâncăm, noi nu mergeam la toaletă și, crede-mă, mi s-au întâmplat tot felul de chestii pe care oamenii nu le știu, dar ca femei ți se întâmplă lucruri în atât de multe zile. Și e foarte nasol să se întâmple chestia asta acolo, în viteză, în cursă, și să nu ai parte de sprijinul colegilor”, a mai spus blondina.

ADVERTISEMENT

„Sunt multe lucruri care nu s-au dat la televizor și care au fost făcute să pară altfel. Am fost un pic dezamăgită. 

Uite, eu când am văzut sezonul 3 de la Asia Express, atât de tare mi-a plăcut. Și mi-a plăcut prietenia dintre Bontea și Fodor, și Speak și cam astea au fost și aștepările noastre.

ADVERTISEMENT

Nu aveam decât să aflu mai târziu, când am ajuns acasă, că situația a fost complet diferită, toți colegii credeau că îi bârfim foarte urât la interviuri, drept pentru ei au vorbit foarte urât despre noi la interviuri sau râdeau de mine când mi-a fost rău. Lor așa li se spunea”, a adăugat fosta concurentă de la Asia Express.

ADVERTISEMENT