News

Lora, după DIVORŢ: “Am pierdut un soţ dar…”

UPDATE 14:16 / În urmă cu câteva ore, Lora şi Dan Badea au părăsit cabinetul notarial unde au depus actele de divorţ....
13.10.2014 | 14:16

UPDATE 14:16În urmă cu câteva ore, Lora şi Dan Badea au părăsit cabinetul notarial unde au depus actele de divorţ.

Vizibil afectat, comediantul Dan Badea a încercat să pară amuzant în faţa presei însă nu a putut articula mai nimic. Mai curajoasă, însă fără inspiraţie, Lora, solista alături de care Dan a fost căsătorit timp de doi ani de zile, a declarat celor prezenţi: ”Am pierdut un soţ însă am câştigat un prieten pe viaţă!”.

VLAD4117_wk

VLAD4118_01_e699fb3ae5

VLAD4123_efdc9785b0

VLAD4145_wk

Lora şi Dan Badea au ajuns separat la notar însă au ieşit ţinându-se de mâini. De dragul aparatelor foto, cei doi au urcat într-o luxoasă limuzină, însă care i-a ”abandonat” cinci minute mai târziu, pe fiecare la automobilul lui după o tură menită să facă pierdute echipele de paparazzi.

Foto: Vlad Chirea

__________________________________________________

Lora nu a ascuns faptul că ea şi soţul său, actorul Dan Badea, au probleme în căsnicie. Artista a refuzat însă să vorbească despre momentul în care cei doi se vor despărţi, în mod oficial, însă decizia a fost deja luată.

lora_si_dan_badea_articol_2f6b7dd35f

Lora şi actorul Dan Badea s-au căsătorit în urmă cu mai bine de doi ani, în vara lui 2012, iar artista se declara mai fericită ca oricând. Îl avea lângă ea pe cel despre care a crezut că este bărbatul visurilor sale, iar pe plan artistic totul îi mergea foarte bine. Minunea a durat însă doar un an.

De luni buni, problemele apăruseră în cuplu. Ambii au încercat să mai dea o şansă căsniciei lor, doar că prăpastia dintre ei se adâncea de pe-o zi pe alta. Astfel că, inevitabilul s-a produs. Recent, Lora mărturisea că ea şi soţul său nu se mai înţeleg şi că au luat în calcul să divorţeze, dar s-a ferit să spună când va avea loc separarea lor oficială.

Ei bine, cei doi artişti sunt programaţi să facă acest pas chiar astăzi (n.r. – luni). Cum nu au copii şi-şi doresc un divorţ rapid şi discret, ei s-au programat la un cabinet notarial. Mai mult, Lora şi Dan Badea au ajuns şi la o înţelegere în ceea ce priveşte partajul averii pe care au făcut-o, împreună, în timpul mariajului.

sursa: libertatea.ro