Life

Lora, îndurerată și acum după moartea mamei: ”Cea mai grea zi din viața mea”

Lora, pe numele ei Laura Petrescu, suferă și în momentul de față după moartea mamei sale. Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a lăsat un mesaj dureros.
27.01.2022 | 10:20
Lora indurerata si acum dupa moartea mamei Cea mai grea zi din viata mea
Lora suferă după mama sa, la doi ani de la deces: ”Am atât de multă nevoie de tine”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața este îndurerată și acum după pierderea femeii care a adus-o pe lume. Mama vedetei a încetat din viață în urmă cu doi ani, cu puțină vreme înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Îndrăgita artistă nu a trecut peste durerea pricinuită de deces pentru că a rămas orfană. Lora și-a luat adio de la mama sa, care s-a luptat timp de 6 ani cu o boală cumplită.

ADVERTISEMENT

Mihaela Petrescu a suferit de cancer la sân, fosta vedetă de la Pro TV fiind mereu aproape de ea. Aceasta a recurs la numeroase tratamente și intervenții costisitoare.

Lora suferă după mama sa, la doi ani de la deces: ”Am atât de multă nevoie de tine”

„2 ani mama…și am atât de multe să îți spun, am atât de multă nevoie tine, de iubirea ta… 26 ianuarie, cea mai grea zi din viața mea”, este mesajul dureros lăsat de Lora pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mihaela Petrescu, mama frumoasei artistei, a încetat din viață după o lungă suferință. Femeia și-a crescut singură cei doi copii, după ce a rămas văduvă în urmă cu ani buni.

Lora avea numai 4 ani când figura paternă și-a pierdut viața într-un accident rutier, de aici și apropierea pe care a simțit-o față de cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Mama cântăreței a muncit enorm pentru a le oferi copiiilor celor necesare, în felul acesta artista reușind să nu ducă lipsă de nimic și să-și vadă visul împlinit.

Lora a crescut fără tată: ”Eram tristă în poze”

„La patru ani a murit tatăl meu într-un accident. Nu mi s-au spus niciodată foarte multe şi la înmormântarea lui a venit foartă multă lume. Tata era un chirurg de nota 10.

ADVERTISEMENT

Eram tristă în poze. Tatăl meu, care a fost doctor specialist chirurg urolog, renumit în Moldova, și-a dorit foarte tare să cânt.

Eu l-am pierdut pe tata când aveam patru ani și atunci nu am foarte multe amintiri cu el și nu știu ce și-ar fi dorit mai departe de la mine pe parcursul vieții.

Dar țin minte că nu existau musafiri să ne treacă pragul fără să nu mă vadă cocoțată pe ceva, cu aprinzătorul de la aragaz sau cu te miri ce în mână și să cânt.

Să-i binedispun pe invitați. Să spunem că în copilărie am fost susținută. Bunica mea a fost unul dintre cei mai mari fani ai mei. Ea şi-a dorit foarte mult ca eu să devin artistă şi mereu îmi spunea că sunt foarte bună.

Mama îşi dorea să fiu medic sau avocat. Îmi spunea că aş fi fost un avocat foarte bun, dar am iubit prea mult muzica”, povestea în urmă cu ceva timp Lora, potrivit libertatea.ro.

ADVERTISEMENT