Life

Lora, imagine neașteptată cu o rochie de mireasă. Artista i-a indus în eroare pe fanii săi

Lora, fotografie surprinzătoare cu o rochie specială de nuntă. Blondina i-a pus pe jar pe internauții care și-au dat coate.
24.11.2022 | 20:04
Lora imagine neasteptata cu o rochie de mireasa Artista ia indus in eroare pe fanii sai
Lora, fotografie surprinzătoare cu o rochie de nuntă. Blondina i-a pus pe jar pe internauți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața este protagonista unei postări surprinzătoare. Vedeta apare într-o imagine neașteptată cu o rochie de mireasă. Artista i-a indus în eroare pe fanii săi care au tras concluzia că, în sfârșit, a făcut pasul cel mare.

Lora, fotografie surprinzătoare cu o rochie de nuntă. Blondina i-a pus pe jar pe internauți

Lora a distribuit o filmare dintr-un magazin pentru rochii de mireasă. Frumoasa blondină nu a adăugat nicio descriere și i-a lăsat pe oameni să creadă ce vor, majoritatea fiind convinși că s-a căsătorit cu Ionuț Ghenu.

ADVERTISEMENT

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 7 ani, nunta fiind amânată de mai multe ori. Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea își dorește o ceremonie discretă și cel mai probabil evenimentul va fi unul privat.

„Ai ceva să ne zici?”, a fost curioasă să afle Roxana Nemeș, cu care vedeta de la Pro TV este colegă de breaslă, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Ne pregătești vreo surpriză?”, „Ne chemi la nuntă?”, „Radiezi de fericire”, „Îți stă superb. Ești cea mai frumoasă” sau „Strălucești”, sunt câteva dintre comentariile primite de Lora pe social media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Lora, dezvăluiri despre nunta cu Ionuț Ghenu

Lora nu își dorește să se căsătorească în această perioadă, amânarea nunții fiind pusă pe seama războiului dintre Rusia și Ucraina. În plus, vedeta a recunoscut că planurile sale au fost lăsate pe ultimul loc de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Întârzierea marelui eveniment din viața cântăreței este și din cauza pandemiei de coronavirus, în urmă cu jumătate de an declarând că nu mai știe ce să facă și cum să se organizeze pentru că totul este imprevizibil.

„Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, spunea artista pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Nunta cu Ionuț Ghenu nu ar fi prima pentru frumoasa blondină. Lora a fost căsătorită cu prezentatorul de la iUmor, Dan Badea, mariajul destrămându-se după aproximativ 2 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: