Life

Lora, mesaj dur după ce a fost criticată pentru imaginile provocatoare: ”Nu fac nimic special”

Lora a devenit acidă din cauza unui comentariu din social media. Ce i-a spus unei fane care i-a analizat pozele cu multă piele la vedere.
13.09.2022 | 20:10
Lora mesaj dur dupa ce a fost criticata pentru imaginile provocatoare Nu fac nimic special
Lora, acidă din cauza unui comentariu. Ce i-a spus unei fane care i-a analizat pozele cu multă piele la vedere. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina a transmis un mesaj dur după ce a fost criticată pentru imaginile provocatoare pe care le distribuie pe rețelele de socializare. Unele persoane chiar i-au spus să ia exemplu de la alte artiste autohtone.

Lora, acidă din cauza unui comentariu. Ce i-a spus unei fane care i-a analizat pozele cu multă piele la vedere

Lora a devenit acidă din cauza unui comentariu de pe Facebook. Cântăreața și-a spus părerea sinceră după o internaută i-a atras atenția că publică foarte multe poze cu pielea la vedere. Artista a reacționat imediat.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, frumoasa blondină a răbufnit după ce a fost comparată cu Andra Măruță. Vedeta a subliniat faptul că jurata de la Românii au talent are la rândul său fotografii în care își expune bustul generos.

„Deci eu «mă cobor jos» dacă sunt o femeie sexy şi arăt asta? Tu îmi pui preț practic şi stabileşti valoarea în funcție de cât de tare te deranjează ce fel pozez şi apoi spui că «valoarea» mea ca femeie nu ar trebui privită doar prin poze cu mesaj sexual.

ADVERTISEMENT

Eu sunt şi o ființă sexuală. Şi nu doar atât, se pare că ştii asta odată ce aşa începi mesajul. Comparația pe care o faci cu altă femeie… serios? Trebuie să fiu ca altcineva ca să fiu ok să nu te deranjeze pe tine corpul meu?

În loc să te iei de sexualitatea unei femei, mai bine rezolvă problema la sexualitatea ta. Niciodată o femeie mulțumită cu ea nu va ataca alte femei şi nu le va întreba de ce vor să fie sexy? Eu sunt cum mă simt şi când mă simt sexy, îmi place să imortalizez.

ADVERTISEMENT

Pentru că e un dar şi nu fac nimic special sau intenționat ori ca să obțin ceva. Doar mă bucur de viață, de mine şi de femeia care sunt”, a scris Lora pe contul de Facebook.

Lora, atentă la propria persoană

Lora este foarte atentă la felul în care arată, dovadă că își îngrijește corpul din toate punctele de vedere. Artista ține cont de ceea ce mănâncă, simte sau gândește, având foarte mare încredere în propria persoană.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață se axează enorm și pe ce ascultă, ce vede și cu ce se dă pe piele. Vedeta se simte minunat și nu pare să pună la suflet aceste ”răutăți gratuite”.

ADVERTISEMENT
Tags: