Life

Lora, motivul pentru care a amânat din nou nunta cu Ionuț Ghenu: „Numai l-a măritat nu mi-a stat gândul”

Lora a dezvăluit motivul pentru care a amânat din nou nunta cu Ionuț Ghenu. Cei doi formează un cuplu de șapte ani, dar încă nu au devenit soț și soție.
25.06.2022 | 14:10
Lora motivul pentru care a amanat din nou nunta cu Ionut Ghenu Numai la maritat nu mia stat gandul
Lora, motivul pentru care a amânat din nou nunta cu Ionuț Ghenu. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lora a dezvăluit de ce a amânat nunta cu logodnicul său, Ionuț Ghenu, cu care este împreună de șapte ani.

Lora, motivul pentru care a amânat din nou nunta cu Ionuț Ghenu

Cântăreața și partenerul ei sunt logodiți de mult timp, dar au amânat nunta din cauza pandemiei de COVID-19. Deși restricțiile au fost ridicate, Lora și Ionuț Ghenu încă nu se căsătoresc în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că războiul din Ucraina o sperie foarte tare, așa că nu s-a mai putut gândi și la nuntă. Lora a vrut să cumpere două case, una pentru ea, iar alta pentru fratele ei, dar creditul i-a fost aprobat imediat după ce a început războiul.

Lora a fost foarte afectat de această situație și speră ca în 2023 să poată realiza tot ce și-a propus.

ADVERTISEMENT

„M-a afectat foarte tare războiul. În afara faptului că voiam să cumpăr două case, pentru mine și pentru fratele meu, una lângă alta. Aveam și bani, dar am făcut și credit și s-a aprobat în a doua zi de război.

Eram deja super afectată emoțional, n-am mai făcut nimic. Am fost atât de afectată că numai la măritat nu mi-a mai stat gândul. 2023 va fi anul meu, sper să nu se mai întâmple nimic., a declarat Lora la Antena Stars, citată de spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de șapte ani. Cei doi au amânat deja nunta de două ori.

Lora, dezvăluiri despre împlinirea vârstei de 40 de ani

Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea va împlini 40 de ani peste aproximativ o lună și așteaptă cu nerăbdare acest moment.

Vedeta spune că așteaptă de la 19 ani să ajungă la 40m și a dezvăluit și motivele pentru care este atât de încântată.

ADVERTISEMENT

„Eu abia aștept să fac 40 de când am împlinit 19 ani. Pentru că cele mai multe femei pe care le-am admirat au fost în decada asta, 40-50.

Ai frumusețea, ești mult mai feminină, știi care e treaba și cu sexualitatea și cu senzualitatea, știi care e treaba și cu relațiile cu bărbații. Ai tot ce trebuie.

Nu aș ierta nimic imoral, ilegal și ilogic. Sunt genul de femeie independentă, dependentă de iubirea lui, dar în momentul în care face ceva și nu mai am încredere în el și nu mă refer neapărat la înșelat.

Trădarea sub orice formă într-un cuplu mi se pare de neiertat.”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT