Life

Lora, probleme de sănătate după rapel. Prin ce trece prezentatoarea de la Vorbește lumea

19.03.2021 | 19:14
Lora probleme de sanatate dupa rapel Prin ce trece prezentatoarea de la Vorbeste lumea
Lora, probleme de sănătate după rapel. Prin ce trece prezentatoarea de la Vorbește lumea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Lora a lipsit din emisiunea „Vorbește lumea” în ultimele zile, frumoasa blondină având probleme de sănătate după ce marți, 16 martie, și-a făcut rapelul pentru virusul din China. Vedeta a dezvăluit prin ce trece și cum se simte. 

Blondina nu a avut niciun simptom în ziua în care i-a fost administrată prima doză de vaccin anti-covid, însă a doua oară lucrurile au stat complet diferit. Cântăreața a început să aibă dureri cumplite de cap, amețeli, stări de somnolență și febră.

ADVERTISEMENT

Doctorul i-a recomandat artistei să ia o pauză de la muncă, motiv pentru care nu s-a prezentat în emisiunea de la Pro TV. Lora a rămas acasă, anunțul fiind făcut pe rețelele de socializare, dar și de colegul ei de la „Vorbește lumea”, Gabriel Coveșanu.

Lora, situație neplăcută după rapel. Cu ce simptome se confruntă vedeta

„Marți am avut rapelul. Am ajuns acasă și prima dată m-a luat somnul, dar nu știam dacă este de la frică. M-am trezit a doua zi de dimineață, miercuri, cu o energie super bună.

ADVERTISEMENT

În timpul emisiunii m-a luat așa o chestie. Eram cu o stare de leșin, amețită și nu puteam să păstrez imaginea. Am ajuns acasă, m-am descălțat și am adormit pe canapea. M-am trezit seara pe la ora 10.

M-am trezit cu migrene, febră 38, dar eu simțeam că ard mai tare. Mă ustura carnea și nu puteam să mă ridic. Dacă mă ridicam, simțeam că îmi cade capul, eu care nu am niciodată dureri de cap.

ADVERTISEMENT

Pentru mine durerea de cap a fost anormală. Am avut aceste simptome după rapel, le-am considerat normale, însă am rămas acasă. M-am trezit a doua zi crezând că sunt bine.

Eram puțin transpirată, m-am ridicat în fund pe pat, așteptam să văd dacă mi se întâmplă ceva. Când m-am ridicat să mă duc la baie eram beată fără să fiu beată. M-am ținut de pereți și am confirmat echipei că nu pot să ajung la emisiune”, a spus Lora pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil frumoasa blondină va reveni în emisiunea „Vorbește lumea” de luni, când starea de sănătate se va ameliora din cauza problemelor cu care se confruntă în momentul de față.

ADVERTISEMENT