Life

Lora, reacție acidă direct din Bali, după ce a fost acuzată că a spart o familie: “Mi s-a întâmplat un abuz colectiv”

Lora se află în Bali, însă a avut o reacție acidă după ce a fost acuzată că a spart o familie. Ce mesaj a transmis artista pe rețelele sociale.
30.01.2023 | 17:31
Lora reactie acida direct din Bali dupa ce a fost acuzata ca a spart o familie Mi sa intamplat un abuz colectiv
Mesajul Lorei, după ce a fost acuzată că a spart o familie. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Aflată în Bali, Lora a avut o reacție acidă, fiind acuzată că a spart o familie. Artista a fost enervată la culme și a ținut să explice cum au stat, de fapt, lucrurile.

Lora, reacție acidă din Bali, după ce a fost acuzată că a spart o familie. Cântăreața, enervată la culme

Cântăreața a fost căsătorită cu Dan Badea timp de doi ani, iar cei doi au decis să divorțeze pe cale amiabilă. În prezent, artista formează un cuplu cu Ionuț Ghena, iar cei doi sunt foarte fericiți împreună.

ADVERTISEMENT

Lora a dezvăluit, pe rețelele sociale, că a fost acuzată că a spart o familie. Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a spus că a trăit un abuz colectiv și că sunt multe femei care aleg să rămână în relații care nu mai funcționează și nu le mai aduc fericire.

“Mie mi s-a întâmplat un abuz colectiv. Abuzurile colective sunt foarte reale. Nu a spart nimeni nicio familie.

ADVERTISEMENT

Dacă am avut curaj să divorțez după doi ani care în viața mea înseamnă un fir de nisip, sincer, și în viața unui om, multe femei nu divorțează pentru că au impresia că e o crimă și că te judecă oamenii, nu, te judecă doar cine ar divorța, dar nu are curaj.

Cine e complet nefericit, dar stă acolo și îndură și se oftică pentru că tu ai avut curajul să pleci și să ieși. Deci nu există nicio familie.

ADVERTISEMENT

Familia mea și eu cu adevărat eram căsătorită cu meseria mea, cu vocația mea, și am ales ulterior un om cu care pot să trag la aceeași căruță, care și el la rândul lui era liber.”, a transmis Lora într-un mesaj publicat pe Tik Tok, notează spynews.ro.

“E dreptul fiecărui om să găsească iubire în viața asta”

De asemenea, Lora a mai spus că are dreptul să iubească pe cine vrea. Artista consideră că e mai bine ca cineva să plece dintr-o relație atunci când nu există compatibilitate cu partenerul de cuplu.

ADVERTISEMENT

Artista este de părere că este normal ca cineva să iasă dintr-o relație, iar altcineva să sufere.

“Și nu am considerat niciodată că e treaba cuiva chestia asta, e dreptul meu să iubesc pe cine vreau eu.

E dreptul fiecărui om să găsească iubire în viața asta, să-și găsească partenerul cu care nu doar să-și dea declarații de iubire, dar și să tragă la aceeași căruță, să existe acea potrivire, acea compatibilitate.

Și da, există relații în care când cineva iese dintr-o relație, altcineva plânge poate. Este absolut normal.

Dar să relații, de exemplu, în care femeile vor să dea o lecție de aroganță bărbatului și sunt foarte pline de ele”, a adăugat Lora.

De câteva săptămâni, Lora se află în Bali. Vedeta a decis să petreacă trei luni la căldură, departe de România. În 2020, cântăreața a rămas blocată acolo timp de cinci luni, din cauza pandemiei de COVID-19. Restricțiile din perioada respectivă au împiedicat-o să revină în țara natală.

ADVERTISEMENT