Life

Lora renunță la Vorbește Lumea de la ProTV? Ce a anunțat prezentatoarea despre următorul sezon

Lora a vorbit cu fanii despre viitorul ei la emisiunea Vorbește Lumea de la ProTV.
08.06.2021 | 20:39
Lora renunta la Vorbeste Lumea de la ProTV Ce a anuntat prezentatoarea despre urmatorul sezon
ADVERTISEMENT

Cove ar putea avea o nouă colegă în următorul sezon al emisiunii Vorbește Lumea. Lora a fost întrebată de fani dacă va continua să se implice în acest proiect, iar răspunsul ei i-a uimit pe mulți.

Cunoscuta cântăreață a înlocuit-o pe Adela Popescu care este însărcinată și a decis să renunțe pentru o perioadă la proiectele sale pentru a se proteja cât mai bine în perioada pandemiei.

ADVERTISEMENT

Lora renunță la Vorbește Lumea de la ProTV?

Vedeta a acceptat să o înlocuiască pe Adela Popescu și să prezinte alături de Cove emisiunea Vorbește Lumea, în anul 2021. Emisiunea va intra în vacanță, iar sezonul următor va începe de la toamnă. Fanii au fost curioși să afle dacă artista va mai continua să fie gazda emisiunii alături de Cove. Răspunsul dat însă de Lora nu a fost cel așteptat.

“O să te mai vedem la Vorbește Lumea și în sezonul următor?”, a fost întrebarea unui fan.

Lora i-a răspuns, dar nu l-a lămurit. I-a spus că deocamdată toate informațiile sunt confidențiale.

ADVERTISEMENT

“Am acceptat cu plăcere să prezint din nou Vorbește Lumea, pentru că am avut timp. Prima dată a fost greu: și cu concerte, muzică, emisiune, acum am și brand, un brand nou de lansat, filme, multe, nu știu, nu știu”, a fost răspunsul blondinei.

Inițial, emisiunea a fost prezentată de Cove și Sore. Aceasta a renunțat însă după ce a aflat că este însărcinată. Locul ei a fost luat de Adela Popescu. Și ea a renunțat după ce a aflat că va avea un copil și a vrut să se protejeze cât mai bine în contextul pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

“Decizia de a mă retrage atât de repede a avut legătură cu tot contextual pandemic, cu dorința de a proteja sarcina și pe cei de lângă mine. În platoul emisiunii vin zilnic foarte mulți oameni, așadar mă expuneam mult”, declara atunci Adela Popescu.

Lora începe filmările pentru o nouă peliculă

Lora a răspuns și la câteva întrebări legate de Viviana Sposub, fosta asistentă tv. Fanii spun că își doresc să o vadă din nou pe micile ecrane cât mai repede.

ADVERTISEMENT

“Viviana este o tipă foarte mișto, pe lângă faptul că e foarte frumoasă și sexy, e și smart . Este un invitat super și nu numai! Deci, sper să o avem cât mai des la emisiune”, le-a răspuns cântăreața.

Lora le-a mai spus admiratorilor ca va începe în curând filmările pentru o peliculă.

ADVERTISEMENT