Life

Lora s-a căsătorit în secret cu Ionuț Ghenu? Vedeta pleacă în Bali pentru 3 luni: ”Nu știai că ne-am…”

Lora și-a făcut apariția în emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată pe Pro TV, într-o ținută care i-a pus corpul în evidență.
07.11.2022 | 16:12
Lora sa casatorit in secret cu Ionut Ghenu Vedeta pleaca in Bali pentru 3 luni Nu stiai ca neam
Ionuț Ghenu a însoțit-o pe Lora la Pro TV. Ce au dezvăluit despre nuntă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lora a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru Roata Provocărilor, iar vedeta s-a prezentat într-o ținută de senzație, care i-a pus formele în evidență. Nu doar cu atât s-a remarcat, dar și cu ușurința cu care a răspuns provocărilor. A fost nevoită să-l sune pe Văru’ Sandel, iar ce a urmat a fost neașteptat. În plus, a vorbit despre nunta cu Ionuț Ghenu.

Lora, moment de senzație la Pro TV. Cum i-a răspuns Văru’ Sandel

Lora este o artistă și o persoană asumată, astfel că nu a ezitat să participe la Roata Provocărilor, rubrică din emisiunea lui Cătălin Măruță, unde în trecut au mai fost invitate și Iulia Vântur și Anca Dumitra.

ADVERTISEMENT

După ce a învârtit cu putere roata, uimindu-l chiar și pe prezentator, Lora a primit mai multe provocări, pe care le-a îndeplinit cu brio.

A fredonat un vers dintr-o manea, i-a făcut o declarație de dragoste inedită lui Ionuț Ghenu și a pus în scenă o situație ipotetică în care cineva i-ar lovi în mașina parcare.

ADVERTISEMENT

Una dintre misiunile Lorei a fost să-l sune pe Văru’ Sandel și să-i spună că un invitat special din Marea Britanie a venit în România și are nevoie de mai multe produse tradiționale din Ardeal, precum pălincă, vinars sau slănină, cu care să-l primească.

Deși era la o masă cu prietenii, artistul s-a oferit să o ajute cu sugestii de unde poate cumpăra sau cu un restaurant unde să meargă, dar Lora insista că e nevoie ca bunătățile să vină din cămara lui, căci prietenul sosit de peste hotare este cu adevărat important.

ADVERTISEMENT

În acel moment, înainte de a-i fi dezvăluit faptul că este doar o provocare, Văru’ Sandel- care a mărturisit că deja se gândea ce vecin ar putea trimite la el acasă- a avut o reacție neașteptată. Ținând cont că nu știa că este în direct, cântărețul a fost cât se poate de natural.

„Of. F***-i, f***-i, f***-i. Ce să zic? Uite că acuma nu pot să-ți fiu de folosință, mi-aș fi dorit din suflet”, a reacționat Văru’ Sandel.

ADVERTISEMENT

Ce ținută a ales Lora pentru apariția de la Pro TV?

Pe lângă provocările îndeplinite fără probleme, Lora s-a remarcat încă de la începutul momentului său pentru ținuta pe care a ales-o.

Frumoasa blondină, criticată uneori de public pentru imaginile provocatoare pe care le publică în mediul online, a optat pentru o fustă scurtă, mulată, de culoare roz, care i-a scos în evidență formele și a oferit impresia unor picioare interminabile.

În partea de sus, Lora a ales un tricou alb, cu inserții argintii în zona pieptului. De altfel, artista i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că s-a gândit bine înainte dacă să poarte sau nu dresuri.

„Am avut de ales între să vin cu dres sau fără dres și m-am gândit, după ce că vin rar la tine, să vin și cu dres. Cu dres negru stăteam mult mai confortabil pe acest scaun de la bar”, a spus Lora.

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit în secret? Dezvăluirea făcută în direct

După ce a amânat de mai multe ori nunta cu Ionuț Ghenu, în luna octombrie, Lora declara că s-ar putea căsători în secret, fără să mai anunțe în prealabil. În ediția de luni, 7 noiembrie, a emisiunii La Măruță, cei doi au dat de înțeles că acest lucru s-ar fi întâmplat deja.

Astfel, înainte de a-și cânta, în premieră noua piesă, între Lora, Ionuț Ghenu și Cătălin Măruță a avut loc un dialog care poate fi o glumă, dar poate exprima și realitatea, ținând cont de declarațiile anterioare ale solistei.

Cătălin Măruță: „S-o ascultăm pe talentata ta soție cântând această piesă. Soție, am zis? Vă căsătoriți?”

Ionuț Ghenu: „Dar nu știai că ne-am…?”

Lora: „Aaa, păi trebuie să mai venim în altă zi acum!”

De altfel, Lora a mărturisit că ea și partenerul său de viață plănuiesc să plece în Bali pentru câteva luni. La începutul pandemiei de Covid-19, vedeta a rămas fără voia ei blocată în locația exotică.

„Prima dată mi-a fost frică. Frica de necunoscut e cea mai mare frică a mea, dar după aia mi-am dat seama că sunt mai curajoasă decât credeam și că uite ce fain e.

Vreau să plec pentru 3-4 luni, mi se pare foarte sănătos să te desprinzi puțin și să te duci într-un mediu în care totul arată ca-n paradis”, a mărturisit Lora.

ADVERTISEMENT