Life

Lora s-a fotografiat complet goală. Imaginea fără inhibiții, apreciată de mii de fani

04.09.2020 | 19:25
Lora sa fotografiat complet goala Imaginea fara inhibitii apreciata de mii de fani
Lora s-a fotografiat complet goală. Imaginea fără inhibiții, apreciată de mii de fani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Lora (38 de ani) și-a încântat fanii în ultima perioadă numai cu fotografii în costum de baie, în locații exotice din Bali, acolo unde a fost izolată alături de iubitul ei. Cântăreața nu a renunțat la imaginile fierbinți nici la revenirea în țară și s-a fotografiat complet goală, spre surprinderea fanilor.

Pe numele real, Laura Petrescu, frumoasa blondină a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare lipsită complet de inhibiții, dar și fără haine. Vedeta s-a pozat în cada plină cu petale de flori multicolore, alb, mov și portocaliu.

ADVERTISEMENT

Îndrăzneață din fire, renumita artistă a fost răsplătită de fanii din mediul online cu mii de aprecieri și mesaje frumoase. Lora a primit aproximativ 9.000 de like-uri, în dreptul fotografiei precizând că și-ar dori să încerce ipostaza aceasta și cu fructe.

Lora, complet goală pe Instagram. Cum s-a fotografiat artista

„Aș încerca și cu fructe”, este mesajul mai în glumă, mai în serios, lăsat de vedetă în dreptul imaginii de pe contul de Instagram. Așadar, artista se răsfață din plin și adoră să se întrețină, ca orice femeie frumoasă căreia îi place să fie în centrul atenției.

ADVERTISEMENT

Cu ciocolată de ce nu?🤣❤ (…) Ești de-a dreptul adorabilă!❤️”, „Taie o lubeniță și arunc-o în apă😂” sau „Vreau să te văd în fiecare zi! Ești minunată, ai un zâmbet fără egal!”, sunt o parte din mesajele venite din partea fanilor.

Cântăreața are un corp de invidiat și nu se sfiește să-l arate în mediul online. De fiecare dată Lora își lasă fanii de pe rețelele de socializare muți de uimire, chiar dacă reușește să ascundă în totalitate părțile intime.

ADVERTISEMENT
Lora, goală în cada plină cu petale de flori
Lora, goală în cada plină cu petale de flori. Sursa foto: Instagram.com

Cum reușește Lora să se mențină în formă maximă

Lora este adepta unui stil de viață sănătos și în plus, face foarte mult sport. Blondina a mărturisit că nu este genul de persoană care să-și impună restricții, dansul ajutând-o enorm să aibă forma fizică de invidiat cu care ne-a obișnuit de atâția ani.

„Pe lângă dans, mănânc și multe salate, cu de toate, chiar și cu carne. Nu mă limitez la a mânca un singur lucru și nu-mi pun restricții. Dacă îmi este poftă de ceva, mănânc.

ADVERTISEMENT

Important este să fac efort fizic pentru că tot acest «combustibil’»pe care eu îl ingerez să fie consumat, să nu mă duc cu el noaptea în pat să dormim împreună și după aceea să ne trezim împreună în același corp”, a povestit artista, relatează viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: