Life

Lora s-ar putea lăsa oricând de cântat! Din ce a scos vedeta 28.000 de euro pe lună, anul trecut

Lora a câștigat mai mulți bani din afacerea ei de cosmetice decât din muzică în anul 2021. Cântăreața și-a crescut destul de mult business-ul în perioada pandemiei!
12.08.2022 | 09:09
Lora sar putea lasa oricand de cantat Din ce a scos vedeta 28000 de euro pe luna anul trecut
Lora face bani frumoși din firma sa de cosmetice. Foto: Instagram. Colaj realizat de FANATIK
ADVERTISEMENT

Lora ar putea duce o viață liniștită chiar dacă s-ar lăsa de muzică. Artista învârte o grămadă de bani dintr-o afacere care nu are legătură cu scena, însă e un business la care pot apela vedetele pentru a arăta bine.

Lora, câștiguri fabuloase din afacerea cu cosmetice

Puțini știu că Lora câștigă bani destul de frumoși din propria firmă de cosmetice și parfumuri. FANATIK a aflat că vedeta nu a dus-o deloc rău chiar și în perioada pandemiei. Aceasta a încasat nu mai puțin de 28.000 de euro pe lună din vânzările produselor sale, potrivit datelor pe care muziciana le-a raportat la ANAF în anul 2021.

ADVERTISEMENT

Lora și-a creat un adevărat imperiu în industria produselor de înfrumusețare și calcă încet și sigur pe urmele colegei sale de breaslă, Denisa Tănase, care deține brand-ul My Geisha.

Girls Own Cosmetics, compania pe care o deține Lora, are niște profituri surprinzătoare, cu atât mai mult cu cât vedeta nu a făcut promovare intensă pentru produsele pe care le pune la dispoziția doamnelor și domnișoarelor.

ADVERTISEMENT

Laura Petrescu, pe numele din buletin, a înființat firma în anul 2017, însă primele profituri reale au venit abia doi ani mai târziu. În anul 2019, firma Lorei raporta un câștig de doar 18.820 de lei. Peste un an, în 2020, profitul net a urcat simțitor, la 392.000 lei.

Afacerea Lorei, în cifre

Profit de peste 330.000 de euro în 2021

Anul trecut a atins un vârf al câștigurilor. A ajuns la un profit uriaș, de 1.660.000 de lei. Este vorba despre 337.000 de euro pe an. Din această sumă artista și-a permis să călătorească în cele mai exotice locuri de pe planetă. Cifra de afaceri raportată de Lora este de 2.699.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Potrivit descrierii oficiale a firmei, aceasta comercializează inclusiv parfumuri, însă pe site-ul ei se regăsesc doar produse de îngrijire facială, inclusiv geluri și măști pentru buze. Prețurile sunt destul de accesibile. Cremele de ochi ori cremele pentru ten variază ca sume. Cosmeticele Lorei ating maximum 160 de lei.

Având în vedere cifrele pe care le învârte Lora, e lesne de înțeles de ce vedeta a renunțat anul trecut la emisiunea „Vorbește lumea”, precizând că are multă treabă de făcut. Artista nu ar fi ajuns niciodată la suma de 28.000 de euro lunar, cât a obținut din firma ei, ca salariu pentru matinalul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Artista a lansat de curând un nou videoclip muzical

„Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine.

De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum programul meu este tot mai încărcat. Am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty”, spunea Laura Petrescu în vara lui 2021, după ce s-a aflat că pleacă de la „Vorbește lumea”.

Cântăreața a revenit în centrul atenției pe plan muzical în urmă cu două zile. Lora a lansat melodia „Emilian”, care se bucură până la această oră de aproape 200.000 de vizualizări.

ADVERTISEMENT