Life

Lora și Zanni, printre invitații speciali din marea finală X Factor. Cine va mai urca pe scenă

Lora și Zanni se numără printre invitații speciali din marea finală X Factor. Pe scena de la Antena 1 vor mai urca și alte nume cunoscute din muzică.
22.12.2021 | 22:53
Lora si Zanni printre invitatii speciali din marea finala X Factor Cine va mai urca pe scena
ADVERTISEMENT

Lora și Zanni sunt doi dintre invitații din marea finală a show-ului de talente X Factor. În afară de cei doi artiști, pe scenă vor mai urca cei din grupul Super 4, dar și Dinu Iancu Sălăjan.

Andrei Duțu, Bryana Holingher, Nick Casciaro și Jomajii sunt finaliștii sezonului zece X Factor.

Finala emisiunii de la Antena 1 va fi difuzată joi, 23 decembrie, de la ora 22.15. Finaliștii vor urca ultima dată pe scenă, iar telespectatorii vor afla cine este marele câștigător.

ADVERTISEMENT

Lora, Zanni, Super 4 și Dinu Iancu Sălăjan, invitații speciali din finala X Factor

Telespectatorii vor avea parte de surprize în finala emisiunii de talente X Factor. Pe scenă vor urca Lora, Super 4, Zanni și Dinu Iancu Sălăjan, potrivit a1.ro.

Piesa solo, un duet cu mentorul și unul cu invitatul special sunt ultimele trei momente pregătite de finaliști pentru a impresiona publicul.

ADVERTISEMENT

Lora este invitata lui Andrei Duțu în marea finală. „Sunt flatată că am fost chemată să cânt alături de cea mai bună din concurs.”, a declarat artista.

Bryana Holingher va interpreta duetul alături de grupul Super 4, format din foștii concurenți ai lui Florin Ristei.

ADVERTISEMENT

„Ne-am întors pentru Florin și să o încurajăm pe finalista lui. Cu toate că este foarte mică, are o voce foarte mare.”, au declarat cei din trupa Super 4.

Delia s-a ocupat de grupuri în acest sezon. Invitatul special alături de care va cânta grupul ei este Zannidache.

ADVERTISEMENT

„Invitatul nostru va completa foarte interesant tot peisajul acesta colorat de la noi din trupă.”, a declarat Delia despre câștigătorul Survivor România 2021.

De altfel, și cântărețul își dorește să-i ajute pe finaliștii Deliei să câștige marele premiu. „Îmi doresc să le port noroc și să mă vadă util.”, a spus acesta.

Nick Casciaro, concurentul Loredanei, va cânta alături de Dinu Iancu Sălăjanu, corul Acapella și Andrei Calancea, fost membru al grupei cântăreței.

„Andrei Calancea merita să fie alături de Nick în această seară.”, a dezvăluit jurata de la X Factor.

Dinu Iancu Sălăjan are încredere în proiectele Loredanei și spune că l-ar vota pe Nick Casciaro în finala show-ului. „Cred în proiectele pe care le face Loredana. Eu l-aș vota pe Nick, merită să câștige.”, a declarat acesta.

Câștigătorul sezonului 10 X Factor va fi ales exclusiv prin votul publicului. Telespectatorii trebuie să trimită un mesaj la 1313 cu textul „Andrei” (pentru Andrei Duțu), „Bryana” (pentru Bryana Holingher), „Nick” (pentru Nick Casiaro) sau „Jomajii” (pentru trupa Jomajii) pentru a-și susține favoritul.

ADVERTISEMENT
Tags: