Life

Lora trăiește în Paradis de aproape 3 luni. Ce spune despre întoarcerea acasă

04.06.2020 | 13:29
Lora trăiește în Paradis de aproape 3 luni. Ce spune despre întoarcerea acasă
Lora trăiește în Paradis de aproape 3 luni. Ce spune despre întoarcerea acasăsursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În urmă cu aproape trei luni, Lora a plecat în Bali pentru un sejur de două săptămâni, alături de iubitul ei. Pandemia, însă, i-a ținut blocați pentru alte săptămâni.

Viața Lorei, după 3 luni în Paradis

Lora este izolată în Bali de 86 de zile și se consideră norocoasă, pentru că tot ce a trăit în aceste zile a schimbat-o ca om și a devenit cea mai bună versiune a ei.

ADVERTISEMENT

A plecat în Bali pe 8 martie, cu doar câteva zile înainte de a se instaura starea de urgență în România. Cele două săptămâni de sejur s-au terminat, dar ea nu a putut pleca din Indonezia. Au trecut 86 de zile de atunci.

„Inițial, am hotărât să rămânem aici până se termină starea de urgență, numai că aceasta s-a prelungit, prin urmare ne-am prelungit și noi șederea până când se reiau zborurile. Se aude că spre sfârșitul lunii iunie putem veni acasă”, a mărturisit artista.

ADVERTISEMENT

A schimat trei hoteluri și patru case. Ultimele două, dotate cu piscină, curte și multă verdeașă, au fost închiriate pentru doar patru săptămâni.

“Acum s-au mutat într-o zonă mai turistică, într-o viluță cochetă în care locuiesc singuri. „Vila aceasta e la fel de frumoasă, mai mare, am verdeață mai multă, piscină mare, living în aer liber. Acum stăm singuri, ceilalți români sunt vecini cu noi.

Ne-am mutat așa ca să avem mai multă intimitate, acum mă bronzez uniform dacă mă înțelegeți. Nu am exagerat cu statul la soare că nu e sănătos, dar am căpătat un bronz frumos și uniform.

ADVERTISEMENT

Contractul de închiriere expiră pe 9 iunie, apoi decidem dacă rămânem aici sau ne mutăm în altă parte. Vom mai închiria pe încă o lună sau trei săptămâni”, a povestit artista pentru click.ro

Se simte ca acasă

Și acolo sunt restricții din cauza pandemiei, chiar mai dure decât la noi, până acum câteva zile. Purtarea măștii este obligatorie, chiar și pe stradă, la 30 de grade Celsius, iar plajele sunt închise.

„Plajele au fost închise, iar localnicii puseseră afișe în care ne amenințau să stăm în case că sunt cu ochii pe noi. Acum, în această zonă în care sunt acum, situația e mai relaxată și se mizează pe respect și responsabilitate. Cultul măștii e important.

ADVERTISEMENT

Mă simt în singuranță aici. Mă simt ca acasă, deși îmi lipsește familia. Cel mai dor îmi e de fratele meu, de surorile lui Ionuț, de nepoțel, de trupa mea…

Îmi e dor de scenă, cu toate că aici n-am mai simțit nevoia să cânt. M-am concentrat pe alte lucruri frumoase care-mi fac bine”, a mai spus artista.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri