Fotbal intern

Lorand Fulop a fost anunţat oficial la noua sa echipă. Prezentare ca la marile cluburi europene pentru internaţionalul de tineret. VIDEO

Lorand Fulop a fost anuntat oficial la noua sa echipa Prezentare ca la marile cluburi europene pentru internationalul de tineret VIDEO
Primul internaţional U-21 transferat înainte de Euro! Care e suma de transfer. EXCLUSIV

Mijlocaşul lui FC Botoşani, Lorand Fulop a ajuns la Academia Puskas, în Ungaria. FANATIK a aflat că suma de transfer pe care o vor primii moldovenii pentru fotbalist este de 700.000 de euro. Fulop a fost în lotul României U-21, dar nu a prins turneul final european din aceste zile.


UPDATE. Miercuri, 19 iunie. Internaţionalul de tineret Lorand Fulop a fost prezentat oficial de noul său club, Academia Puskas. 

ERŐSÍTÉS ERDÉLYBŐL

Új fiú Erdélyből: Fülöp Loránd Puskás-mezben!

Gepostet von Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia am Dienstag, 18. Juni 2019

Fulop a ajuns în Ungaria prin intermediul agentului său, Florin Vulturar.

Florin Vulturar şi Lorand Fulop, după semnarea actelor cu Academia Puskas

UPDATE. Miercuri, 15 mai. Lorand Fulop a plecat în cursul dimineții de miercuri din București spre Budapesta, cu o cursă de linie. El urmează să facă vizita medicală și apoi să semneze contractul cu Academia Puskas, „Suntem în Ungaria și cred că până joi seara totul va fi clar și Lorand va deveni jucătorul celor de la Academia Puskas”, a declarat pentru FANATIK impresarul jucătorului, Florin Vulturar.


Lorand Fulop ar urma să semneze contractul cu Academia Puskas după meciul din etapa intermediară dintre FC Botoşani şi Dunărea Călăraşi, care se dispută marţi, de la ora 18:15. Contactat de FANATIK, impresarul jucătorului, Florin Vulturar, a lăsat de înțeles că mutarea este aproape de a se perfecta. “Deocamdată nu s-au semnat actele. O să merg cu jucătorul zilele următoare în Ungaria”, a spus impresarul.

Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani a avut evoluţii foarte bune în actuala stagiune la FC Botoşani reuşind să înscrie 7 goluri şi să dea 3 pase decisive în cele 24 de meciuri jucate în Liga 1 Betano. Pentru Valeriu Iftime, transferul lui Fulop este o super afacere. Tânărul jucător a fost adus gratis de la Sepsi în anul 2016 şi vândut 3 ani mai târziu cu 700.000 de euro.

Evoluţiile bune de la echipa de club l-au propulsat şi la echipa naţională de tineret, calificată la Campionatul European. Fulop a fost debutat în 2019 de Mirel Rădoi în meciul amical cu Spania din martie, pierdut cu 0-1 de tricolori. A doua selecţie a fost bifată în victoria cu Danemarca, scor 1-0, meci în care mijlocaşul a jucat titular. Lorand Fulop are speranţe de a prinde lotul lui Mirel Rădoi pentru Campionatul European din Italia, care se va disputa între 16-30 iunie.

Mattia Montini si Lorand Fulop in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru playout-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, luni 22 aprilie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Primul internaţional U-21 transferat înainte de Euro! Care e suma plătită. EXCLUSIV

Lorand Fulop, convocat la naţionala mare a Ungariei?

FANATIK a anunţat la încă de la începutul acestui an faptul că Federaţia de la Budapesta vrea să îl convingă pe Fulop să îmbrace tricoul Ungariei. Lorand poate să joace pentru naţionala mare a Ungariei, iar transferul la Academia Puskas este primul pas spre acest obiectiv. Există informaţii conform cărora atât Lorand, cât şi apropiaţii săi au purtat deja discuţii cu Federaţia Maghiară referitoare la o convocare la naţionala mare.

Vasile Miriuţă, în tricoul naţionalei Ungariei
Primul internaţional U-21 transferat înainte de Euro! Care e suma plătită. EXCLUSIV

Lorand Fulop are cetăţenie română şi maghiară astfel că nu ar fi nicio problemă ca mijlocaşul să joace pentru naţionala vecină. Ar fi “noul Vasile Miriuţă”, fostul atacant al României fiind convocat de unguri în naţională în anii 2000. Însă, Miriuţă avea 32 de ani când a acceptat oferta maghiarilor şi asta pentru că nu a primit nicio şansă din partea naţionalei României.

  • 700.000 de euro este suma de transfer a lui Lorand Fulop la Academia Puskas
  • 21 de ani are mijlocaşul lui FC Botoşani

 

Tags: