Life

Loredana a dansat pe mese la munte. Show total la Poiana Brașov

24.01.2021 | 19:04
Loredana a dansat pe mese la munte Show total la Poiana Brasov
ADVERTISEMENT

Loredana a făcut senzație la munte în acest sfârșit de săptămână. Cântăreața s-a bucurat de un show total la Poiana Brașov și, spre deliciul celor prezenți, a contribuit la întreținerea atmosferei, dansând pe mese.

A fost aglometație mare la munte în ultimele două zile ale săptămânii, iar pârtia din Poiana Brașov a fost poate cea mai aglometată din țară. Printre cei prezenți, Loredana s-a bucurat și ea de peisaj și de aer curat.

ADVERTISEMENT

Vedeta a distribuit în mediul online imagini care demostrează că s-a simțit de minune. Și nu a fost singura, oamenii care au văzut-o au avut și ei parte de un spectacol pe cinste.

Loredana a dansat pe mese la munte. Show total la Poiana Brașov

Loredana a distribuit pe Instagram imaginii de la petrecerea pe cinste de la munte. Chiar dacă nimeni nu a ținut cont de distanțare sau de masca de protecție, oamenii s-au bucurat de show-ul făcut de cântăreață.

ADVERTISEMENT
Petrecere Poiana Brașov
Petrecere fără distanțare sau măști de protecție la Poiana Brașov
Colaj: Fanatik

După ce a petrecut o perioadă într-o locație exotică, unde s-a bucurat de soare, artista a decis că e cazul să se bucure și de aerul curat de la munte. Însoțită de prieteni, cântăreața a petrecut zile pline de voie bună, mărturie fiind postările din mediul online.

Loredana dansează pe masă la Poiana Brașov
Loredana dansează pe masă la Poiana Brașov
Sursa foto: Instastory

Fanii s-a declarat încântați de prestația Loredanei și au apreciat spiritul tânăr și neobosit al acesteia, dar și vestimentația. Oamenii nu au ezitat să o coplimenteze pentru culorile alese, unul dintre outfit-uri fiind predominant roz.

ADVERTISEMENT
Loredana
Loredana, în roz pe părtie
Sursa foto: Instagram

Nu toți au fost atât de pozitivi, iar gurile rele nu au întârziat să apară. Internauții i-au transmis că este bătrână, chiar dacă face tot posibilul să se prezinte drept un om tânăr.

Nu sunt singurele critici de care artista a avut parte recent. Oamenii i-au trasmis acesteia mesaje dure cu privire la modul în care arată. Ei sunt de părere că operațiile estetice au trasformat-o total pe cântăreață și a ajuns să  semene cu o păpușă gonflabilă.

ADVERTISEMENT

Cu toate că schimbările sunt evidente, iar intervenția chirurgului plastic nu poate fi negată, Loredana susține că este complet naturală și că nu a apelat la ajutorul vreunei operații. Ea susține că aspectul fizic i se datorează unui ritual „de îngrijire e simplu și practic”.

ADVERTISEMENT