News

Loredana Chivu, amazoană SEXY! Uite-o cum călăreşte

Loredana Chivu este, cu siguranţă, una dintre cele mai sexy asistente TV din România. Dar trupul impecabil pe care îl afişează cu generozitate, seară de seară, este rezultatul unei combinaţii...
20.09.2014 | 13:07

Loredana Chivu este, cu siguranţă, una dintre cele mai sexy asistente TV din România. Dar trupul impecabil pe care îl afişează cu generozitate, seară de seară, este rezultatul unei combinaţii perfecte de gene şi mult, mult sport.

13916052862000be43

Cum mersul la sală, fără să fie alternat de alte activităţi, poate fi plictisitor, frumoasa ”păcătoasă” a luat decizia să facă cât mai multe sporturi, să experimenteze tot ce se poate în acest domeniu.

636x853_1391377271c141a424

Aşa că, însoţită de una dintre cele mai bune prietene de-ale ei, o brunetă superbă tatuată din cap până-n picioare, Alina, starleta TV a mers la cursuri de hipism.

1

Acolo, ca o adevărată amazoană, Loredana nu a stat prea mult pe gânduri şi a încălecat unul dintre caii din manej dovedind, fără doar şi poate, că se simte foarte bine în şa. Relaxată, ”păcătoasa” a călărit fără niciun fel de probleme şi, la un moment dat a arătat tuturor că poate stăpâni nărăvaşul animal ţinându-l strâns între coapse, mişcându-se în ritm cu el, chiuind de plăcere.

2

”Îmi plac foarte mult caii”, a fost explicaţia Loredanei Chivu referitoare la alegerea făcută. Mai mult, blondina a mărturisit că ştie să călărească şi fără şa, experienţele ei din copilărie venindu-i imediat în minte.

sursa: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!