Life

Loredana Chivu, bătută și terorizată de logodnicul ei. Momente de calvar pentru ea: “Ori cu el, ori moartă”

Loredana Chivu a trecut printr-un adevărat coșmar. Vedeta a fost bătută și terorizată chiar de către propriul său logodnic.
21.04.2023 | 09:20
Loredana Chivu batuta si terorizata de logodnicul ei Momente de calvar pentru ea Ori cu el ori moarta
Loredana Chivu, bătută și terorizată de logodnicul ei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loredana Chivu a trăit momente de coșmar. Vedeta a fost terorizată, iar mai apoi bătută de logodnicul său. Iar totul s-a întâmplat la scurt timp după ce aceasta a suferit o intervenție de remodelare a feselor.

Loredana Chivu, bătută de logodnicul ei

Scandalul a avut loc în toamna anului trecut la un hotel din Columbia. Loredana Chivu a fost cerută în căsătorie de bărbatul din viața ei, însă lucrurile aveau să ia o întorsătură neașteptată. Deși a sperat până în ultimul moment că va fi bine, aceasta a decis să rupă logodna.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, vedeta a povestit toate cele întâmplate. A plecat în Columbia pentru o operație de reconstrucție a feselor, care s-a transformat într-un calvar. Acolo, aceasta a fost bătută, dar și terorizată de logodnicul său.

Din cauza loviturilor, aceasta a suferit o complicație, astfel că a avut nevoie de o altă operație. Au urmat apoi și alte evenimente șocante, până când Loredana Chivu a decis să se ascundă la hotel. De acolo, aceasta ieșea doar cu poliția.

ADVERTISEMENT

Teroarea prin care a trecut vedeta

Bărbatul a revenit în România, însă Loredana Chivu a fost nevoită să mai stea în Columbia. Din cauza loviturilor, siliconul i s-a spart, astfel că vedeta a făcut numeroase operații pentru a-și putea reveni.

”Din luna noiembrie, am fost agresată fizic în Columbia. Acolo am fost plecată pentru o operație de reconstrucție a feselor, o operație foarte importantă din viața mea. Și am fost agresată fizic, psihic, în toate felurile.

ADVERTISEMENT

Pe 18 octombrie am avut operația mare, iar pe 4 noiembrie, când am fost agresată fizic, am avut o complicație și am fost, din nou, operată. Eu, femeie operată, am fost bătută.

De la spital am mers la hotel, iar acolo, de față cu asistenta mea, s-a întâmplat totul. Apoi, am ajuns, din nou, la spital, iar de acolo am ajuns la un alt hotel, fără să spun nimănui unde sunt. În fine, m-am ascuns, am stat numai în hotel, a trebuit să ies cu poliția din hotel, pentru că a aflat unde stăteam.”, a mărturisit Loredana Chivu, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Loredana Chivu a fost amenințată cu moartea

Iar calvarul avea să continue odată cu revenirea în țară. Loredana Chivu a vrut să reia comunicarea cu iubitul ei. Această alegere avea însă să fie toate greșită. Bărbatul a cerut-o în căsătorie, iar acesta spune că acceptat doar pentru că erau oameni de față.

Mai apoi, el i-a promis că o să îi dovedească că are intenții bune. Ulterior, Loredana Chivu și-a dat seama că cei doi nu au un viitor împreună. Vedeta spune că era maltratată, iar atunci când voia să se despartă de el era amenințată cu moartea.

Bărbatul s-a mutat în complexul unde stătea vedeta, deși acesta avea afaceri în Arad. A ajuns să fie urmărită de el, terorizată psihic, iar uneori nici nu putea să iasă din casă. De asemenea, vedeta spune că în cazul în care nu se mărita cu el, acesta i-ar fi spus că o omoară.

După cele întâmplate, Loredana Chivu și-a dat seama că teroarea psihică este cel mai neplăcut lucru posibil. Aceasta se teme pentru viața ei și nici măcar nu mai poate merge la un restaurant. Tocmai din acest motiv, ea a decis să meargă la poliție.

În interviul acordat pentru cancan.ro, Loredana Chivu spune că zilele trecute a cerut un ordin de restricție împotriva bărbatului. ”Astăzi am fost la Poliție, unde mi s-a emis, la urgență, un ordin de restricție pentru fostul iubit, bărbatul care mi-a făcut acea cerere în căsătorie, Dani Leș”, a mai completat ea.

ADVERTISEMENT
Tags:
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat...
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat decizia imediat
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2...
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2 ani
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același...
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același oraș din Mexic
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
George Becali nu se dezice de vechile obiceiuri. Cum a fost surprins latifundiarul...
George Becali nu se dezice de vechile obiceiuri. Cum a fost surprins latifundiarul chiar în fața palatului său.
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în...
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în momentul despărţirii FOTO
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume