Life

Loredana Chivu, de urgență la spital, pe perfuzii. Ce se întâmplă cu fosta asistentă TV

29.10.2020 | 23:51
Loredana Chivu, de urgență la spital, pe perfuzii. Ce se întâmplă cu fosta asistentă TV
Loredana Chivu, de urgență la spital, pe perfuzii. Ce se întâmplă cu fosta asistentă TV. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital, iar fanii sunt îngrijorați în privința problemelor de sănătate ale fostei asistente TV.

Loredana Chivu și-a șocat urmăritorii de pe rețelele de socializare, după ce a postat o imagine îngrijorătoare cu ea aflată pe patul de spital și cu perfuzii.

ADVERTISEMENT

Se pare că problemele de sănătate continuă să îi dea bătăi de cap divei, după ce, în urmă cu ceva timp, Loredana Chivu a fost internată la spital după ce a avut o cădere de calciu.

Loredana Chivu, de urgență la spital, pe perfuzii. Ce se întâmplă cu fosta asistentă TV

Loredana Chivu este o vedetă foarte activă pe rețelele de socializare, iar absența ei din ultimele zile i-a pus pe fani pe gânduri. Recent, aceasta a publicat o fotografie de pe patul de spital, imagine care i-a îngrijorat pe urmăritorii acesteia.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină se află din nou la spital, după ce, zilele trecute, a ajuns la urgențe din cauza unei căderi de calciu, trecând printr-un episod asemănător. Loredana Chivu a petrecut atunci șapte ore în spital, fiind ulterior externată.

Acum, însă, lucrurile par să se înrăutățească, de vreme ce problemele tinerei sunt mai serioase. Loredana Chivu a făcut niște analize, în urma cărora a aflat că suferă de pietre la rinichi. Imediat cum a aflat diagnosticul, diva s-a grăbit să le transmită fanilor informația, pentru a se asigura că îi ține pe aceștia la curent cu starea ei de sănătate.

„Sănătatea e cea mai de preț pe lumea asta”, a scris Loredana Chivu pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Deși trece printr-o perioadă mai puțin plăcută, fosta asistentă TV așteaptă cu nerăbdare să se pună pe picioare, fiind foarte ocupată cu diverse afaceri și proiecte profesionale, cărora li se dedică în totalitate. Diva se bucură de o viață plină de lux și eleganță, dovadă fiind fotografiile din locații exclusiviste, obiectele vestimentare pe care le poartă, dar și mașinile pe care le conduce.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri