ADVERTISEMENT
Life

Loredana Chivu, dezamăgită în dragoste? Cine a rănit-o pe divă: ”Te felicit”

Autor: Raluca Ilie | 23.09.2020 | 12:59
Loredana Chivu, dezamăgită în dragoste? Cine a rănit-o pe divă: ''Te felicit''
Loredana Chivu, mesaj dur în mediul online. De către cine a fost trădată bomba sexy. Sursa foto: Instagram.

Deși este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc, se pare că Loredana Chivu nu a avut noroc în dragoste și încă nu a reușit să își găsească sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

Nu este o noutate faptul că fosta asistentă TV are un fizic de invidiat, dovadă fiind fotografiile provocatoare postate pe rețelele de socializare, în ipostaze inedite, care au încins imaginația admiratorilor ei.

Diva a făcut o postare pe internet, care ne-a dus instant cu gândul la dezamăgirile cu care Loredana Chivu s-a confruntat în plan erotic. Mesajul acesteia le-a stârnit curiozitatea fanilor ei.

ADVERTISEMENT

Loredana Chivu, mesaj controversat în mediul online. Cine a supărat-o pe frumoasa blondă

Vedeta TV, Loredana Chivu, este una dintre cele mai cunoscute și bogate dive de la noi, însă, se pare că nu și-a găsit jumătatea, în ciuda trupului râvnit de mii de admiratori. Aceasta este o prezență foarte activă în mediul online, acolo unde menține un contact permanent cu fanii ei, care sunt mereu la curent cu noutățile din viața bombei sexy.

Devenită cunoscută nu numai datorită aspectului ei fizic, ci și ca urmare a aparițiilor controversate și a scandalurilor televizate, Loredana Chivu pare că este blestemată să aibă ghinion în dragoste.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, vedeta a fost trădată, înșelată și chiar agresată fizic de foștii ei iubiți, fapt care a determinat-o să se axeze mai mult pe carieră. Acum, Loredana Chivu se bucură de mult succes și lux, însă, nu o duce prea bine pe plan sentimental, nemaifiind implicată într-o relație serioasă de ceva timp.

Loredana Chivu
Loredana Chivu, urmărită de ghinion în dragoste. Bomba sexy, dezamăgită din nou. Sursa foto: Instagram.

Recent, blonda a făcut o postare pe Instagram, care a dat de înțeles că a suferit mult din dragoste, fiind trădată de nenumărate ori de partenerul ei.

ADVERTISEMENT

„Felicitări celor care au găsit parteneri cu intenții pure. Este ceva rar. Te felicit.” a fost mesajul cu subînțeles al Loredanei Chivu.

Loredana Chivu, lăsată la greu de către cei mai buni prieteni

Nu este pentru prima dată când diva postează un mesaj subtil pe conturile de pe rețelele de socializare, aceasta obișnuind să le transmită celor care i-au greșit mesaje prin intermediul online-ului. Fiind o fire sinceră și asumată, vedeta a câștigat mulți admiratori, care îi susțin punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Loredana Chivu a fost trădată, de-a lungul timpului, și de către prieteni, după cum a mărturisit aceasta. Se pare că banii nu pot cumpăra loialitatea, apropiații fiind cei care au dezamăgit-o cel mai mult pe vedeta TV.

”De obicei, explicam prin paragrafe mari ce simt, dar acum nu mai spun nimic. Am învățat că nu contează ce spui tu, dacă lor nu le pasă, nu o să le pese niciodată. Ferește-te de acești oameni și nu-ți irosi timpul și energia”, a declarat Loredana pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!