Life

Loredana Chivu nu a rezistat tentațiilor. Ce a făcut după ce a ieșit din spital

22.10.2020 | 19:11
Loredana Chivu nu a rezistat tentatiilor Ce a facut dupa ce a iesit din spital
ADVERTISEMENT

Loredana Chivu a ajuns recent pe mâna cadrelor medicale după ce a simțit o durere acută în zona spatelui. Fosta asistentă TV nu a fost prea mult internată în spital și a revenit la activitățile care îi fac plăcere, fiind văzută în oraș la scurt timp după externare.

Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și pentru că tentațiile sunt mari a plecat degrabă la mall pentru a-și achiziționa câteva obiecte vestimentare. Tânăra nu a plecat singură, ci însoțită de o prietenă care i-a stat aproape în timp ce a colindat magazinele.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat frumoasa vedetă s-a oprit la cele de brand de unde nu a plecat cu mâna goală. Loredana Chivu a probat tot ce i-a atras atenția. Hainele i-au fost pe plac blondinei care nu a ezitat să bage mâna în buzunar pentru a-și satisface micile capricii.

Loredana Chivu, de la spital la mall. Ce și-a luat blondina

Fosta asistentă TV nu părea să mai aibă dureri, semn că sesiunea de shopping i-a prins de minune. Îmbrăcată într-o ținută lejeră, cu pantaloni sport, maieu mulat pe corp și adidași, vedeta a avut grijă să uite de tratamentul prescris de medic și s-a relaxat la mall.

ADVERTISEMENT

Loredana Chivu este mult mai relaxată de când a aflat care sunt problemele de sănătate de care suferă, medicii de la urgență diagnosticând-o cu pietre la rinichi. Se pare că una dintre aceste pietricele s-a deplasat, lucru care i-a cauzat durerile îngrozitoare de spate.

„Totul a început în urmă cu două zile când am simțit o puternică durere în spate, în dreapta, dar a fost ceva trecător, am luat un calmant și a trecut.

ADVERTISEMENT

Ieri, în timp ce mă aflam la coafor, a revenit durerea, mult mai puternică, de fapt, insuportabilă, și m-am speriat foarte rău, mi-am dat seama că am o problemă gravă și am luat hotărârea de a merge la urgență. 

Acolo mi s-a dat și diagnosticul. Am pietre la rinichi și o piatră s-a deplasat din zona rinichiului și astfel mi-a provocat durerile acelea insuportabile care-mi tăiau respirația.

ADVERTISEMENT

Am ajuns acolo, au început toate investigațiile posibile, mi-au făcut toate perfuziile ca să mă lase durerea”, a mărturisit blondina în cadrul unei emisiuni TV, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: