Life

Loredana Groza a dat lovitura! Ce sume colosale trebuie să primească pentru câteva concerte

Loredana Groza a dat lovitura și așteaptă să primească niște sume enorme de bani pentru câteva concerte. Vedetei îi merge foarte bine și nu se poate plânge la capitolul material.
15.07.2022 | 22:47
Loredana Groza a dat lovitura Ce sume colosale trebuie sa primeasca pentru cateva concerte
Loredana Groza a dat lovitura! Artista va face 100.000 de euro în august. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Groza stă foarte bine la capitolul evenimente, dar și în ceea ce privește veniturile! După o cariera de decenii, artista își permite să ceară un onorariu mare, iar în august se va îmbogăți cu câteva zeci de mii de euro.

Loredana Groza a dat lovitura! Artista va face 100.000 de euro în august

Loredana Groza stă foarte bine la capitolul bani și după o carieră de 34 de ani aceasta își permite să ceară sume mai importante de bani pentru a cânta la diverse evenimente sau chiar pentru concerte.

ADVERTISEMENT

În luna august a acestui an, vedeta are programate nu mai puțin de 10 concerte în doar o săptămână, iar aceasta va reuși să strângă circa 100.000 de euro, având în vedere că onorariul său începe de la 10.000 de euro pe eveniment.

De asemenea, vedeta a mai cântat și pentru diverși afaceriști cu bani care au vrut să o aibă la petrecerile lor, una dintre acestea fiind organizate în Grecia, scrie Ciao.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza câștigă și din contractele cu televiziunile. Aceasta a fost jurată la mai multe emisiuni, iar acum prezintă România are Roast alături de Micutzu, la Antena 1.

Loredana Groza, acte caritabile. Ce a făcut vedeta cu banii de pe un concert

Câștigă mulți bani, dar artista nu uită să dea înapoi și să își ajute semenii. Astfel, chiar de ziua ei, pe 10 iunie, artista a decis să susțină un concert caritabil, iar toți banii au fost donați pentru ca Spitalul de Pediatrie din Pitești să fie renovat.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza a spus că, de ziua ei, acesta i s-a părut cel mai frumos cadou, pentru că sunt peste 30.000 de copii care merg la spital acolo și nu au cele mai bune condiții.

“M-am gândit să facem acest concert şi banii care se vor strânge din vânzarea biletelor, cel mai frumos cadou, în loc de cadouri să fie un bilet şi banii să fie donaţi pentru reabilitarea unei secţii de copii de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

ADVERTISEMENT

Sunt peste 30 de mii de copii care au nevoie de servicii medicale acolo şi au chiar mare nevoie de condiţii omeneşti.

Vine Smiley, vine Oana Sârbu, prima oara cântăm în duet, pe o scena amândouă, Connect-R, cu care am o istorie, suntem de foarte mulţi ani împreună. Nadir va fi”, a spus Loredana Groza la Antena 3.

ADVERTISEMENT