Life

Loredana Groza a încins internetul. Fanii au rămas muți când au văzut fotografia

11.04.2021 | 19:24
Loredana Groza a incins internetul Fanii au ramas muti cand au vazut fotografia
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a încins internetul. Fanii au rămas muți când au văzut fotogtafiile distribuite de artistă. Aceasta nu s-a sfiit să-și arate corpul în toată splendoarea, purtând un costum de baie minuscul.

Cântăreața, în vârstă de 50 de ani, a plecat în vacanță și își uimește fanii cu imaginile incendiare distribuite pe rețelele de socializare. Ea etalează o formă fizică de invidiat.

ADVERTISEMENT

Loredana și-a obișnuit fanii cu astfel de ipostaze. Aceasta nu a lăsat prea mult imaginației, iar internauții, ca de obicei, s-au împărțit în două tabere: cei care admiră lipsa de inhibiții a solistei și modul în care arată și cei care condamnă grav îndrăzneala acesteia.

Loredana Groza a încins internetul. Fanii au rămas muți când au văzut fotografia

Loredana Groza
Loredana Groza, imagini incendiare pe rețelele de socializare
Sursa foto: Facebook

Loredana este în vacanță. Ea a vrut să le arate fanilor cum se relaxează și a distribuit pe rețelele se socializare o serie de fotografii.

ADVERTISEMENT

Imaginile postate de artistă sunt în stilul celor cu care ne-a obișnuit în ultima vreme. Vedeta este lispsită de inhibiții și își arată fizicul în toată splendoarea.

Cântăreața se relaxează pe un iaht, îmbrăcată sumar. Mesajul care însoțește imaginea este unul care sugerează că viața trebuie trăită din plin: „Because We Don’t Have forever (n.r. – pentru că nu avem eternitatea).”

ADVERTISEMENT

Reacțiile fanilor au fost diverse. Unii dintre ei au apreciat modul în care artista arată: „admirație! Arăți super bine Lori!”, „ai un corp superb, Loredana”, „arăți mai bine decât acum 25 de ani”.

În schimb, mulți dintre ei au criticat ipostazele în care s-a fotografiat vedeta: „eu, personal, am admirat-o foarte mult pentru voce, pentru melodiile ei frumoase, dar acum nu înțeleg ce vrea să demonstreze cu pozele astea, cu operațiile estetice, cu atitudinea asta. Când o femeie îți arată în felul asta corpul, practic, ce înseamnă, ce își și ne dovedește? Sau fanii sunt ținuți doar cu poze de acest gen?”, a scris un intenaut.

ADVERTISEMENT

Alți oameni au glumit pe seama celor ce și-au dat cu părerea sau au distribuit comentarii ironice. Alții au recunoscut că au intrat doar pentru a citi ce au scris cei de dinainte.

ADVERTISEMENT