Life

Loredana Groza a spus adevărul despre operațiile estetice. Ce a înfuriat-o pe artistă

În ultima perioadă Loredana Groza a suferit mai multe transformări, dar artista susține că nu a apelat la operațiile estetice.
09.07.2021 | 10:46
Loredana Groza a spus adevarul despre operatiile estetice Ce a infuriato pe artista
Loredana Groza a spus adevărul despre operațiile estetice. Ce a înfuriat-o pe artistă. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Foarte mulți internauți i-au transmis Loredanei Groza că a cam exagerat cu intervențiile chirurgicale. În ultimul timp diva a suferit schimbări vizibile.

În repetate rânduri aceasta a negat orice acuzație spunând că nu a apelat la medicii esteticieni și le-a dezvăluit fanilor secretele frumuseții ei.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza a spus adevărul despre operațiile estetice

Loredana Groza are 51 de ani, iar în ultima perioadă a suferit schimbări majore. La aproape fiecare postare făcută de artistă sunt fani care o acuză că a trecut pragul cabinetelor de înfrumusețare în repetate rânduri. În final, artista a acceptat să vorbească despre acest subiect într-o emisiune tv.

“Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.”, a declarat Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

De altfel același lucru l-a mai transmis și în trecut diva. Singurele tratamente la care susține ea că a apelat au fost unele non-invazive care o ajută să aibă o piele perfectă. Aceasta spune că se menține în formă pentru că face sport zilnic,  are o rutină pentru ten și corp și mereu a avut o dietă echilibrată.

Ce spune un medic estetician despre transformările suferite de artistă

Dr. Victor Topolog a analizat schimbările suferite de divă și a declarat că aceasta a suferit multiple intervenții care o fac să arate mult mai tânără.

ADVERTISEMENT

“A reîntinerit. Nu mi se pare că schimbările ei sunt unele exagerate. (..) În trecut, Loredana Groza avea în primul și în primul rând, un ten extrem de deshidratat. Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic. 

În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului. 

ADVERTISEMENT

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. 

Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari. 

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum o formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme”, a spus medicul Victor Topolog.

ADVERTISEMENT