Life

Loredana Groza, apariție incendiară în Maldive. Fanii au fost puși pe jar de sutienul vedetei

08.02.2021 | 23:02
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a avut o apariție incendiară în vacanța din Maldive, unde a lăsat să se vadă un detaliu intim, spre bucuria masculilor care o urmăresc pe rețelele de socializare. 

Cântăreața a ales un model neobișnuit de sutien, care îi acoperă doar o mică parte din sâni și cu care s-a afișat într-un restaurant exclusivist al insuselor din Oceanul Indian.

ADVERTISEMENT

După aproape o lună întreagă în care a fost doar în vacanță, Loredana a plecat din nou alături de o bună prietenă. Mai întâi, vedeta și-a etalat formele pe plajele din Talum, Mexic, după care a plecat la munte.

Loredana Groza, apariție incendiară în Maldive. Fanii au fost puși pe jar de sutienul vedetei

Loredana Groza este recunoscută pentru aparițiile ei incendare, mai ales cele din ultima perioadă, când a fost plecată mai mereu în vacanță. La 50 de ani, vedeta arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără datorită aspectului fizic impecabil.

ADVERTISEMENT

Deși a primit numeroase critici din partea fanilor din cauza operațiilor estetice, al căror număr nu l-a recunoscut niciodată, Loredana pare să întinerească pe zi ce trece.

Jurata de la „X Factor” a plecat în Maldive alături de o prietenă, unde se răsfață la restaurante de lux și plaje superbe. Artista a îmbrăcat un costum de baie destul de sexy, care îi dezvăluie o mare parte din corp.

ADVERTISEMENT

Blondina a optat pentru un sutien transparent, care îi acoperă doar părțile esențiale ale sânilor. Fotografiile au fost pe placul internauților, care au lăsat zeci de mii de aprecieri.

Loredana Groza
oredana Groza, apariție incendiară în Maldive. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Loredana și-a petrecut o mare parte din luna ianuarie în Mexic, acolo unde a petrecut în fiecare seară, departe de plaiurile mioritice. Vacanța nu pare să fi fost de ajuns pentru frumoasa artistă, care a plecat la scurt timp după ce a revenit de pe continentul american.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, Loredana le-a dezvăluit fanilor secretul siluetei perfecte, chiar și la vârsta ei, bucurându-se de niște forme pe care multe femei mai tinere și-ar dori să le aibă.

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a spus Loredana Groza pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT