Life

Loredana Groza, apariție surprinzătoare la Chefi la Cuțite. Ce s-a întâmplat când a apărut în fața juraților

02.11.2020 | 17:06
Loredana Groza aparitie surprinzatoare la Chefi la Cutite Ce sa intamplat cand a aparut in fata juratilor
ADVERTISEMENT

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate cântărețe, însă puțină lume știe că jurata X Factor obișnuiește să gătească ori de câte ori are ocazia. Va demonstra din plin acest lucru în cadrul emisiunii culinare „Chefi la cuțite” unde îi va lăsa cu gura căscată pe jurați.

Îndrăgita cântăreața va fi o apariție surprinzătoare în platoul show-ului de la Antena 1, încheind seria de audiții pe nevăzute într-un stil propriu. Artista va face spectacol în ediția de luni, 2 noiembrie 2020, telespectatorii putând-o urmări în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat al show-ului „Românii au talent” de la Pro TV va impresiona juriul cu preparatul ei indian, dar și datorită apariției sexy. Loredana Groza va uimi prin calitățile sale de bucătar, momentul de la „Chefi la cuțite” fiind unul care va rămâne, cu siguranță, în istoria emisiunii.

Loredana Groza, apariție inedită la Chefi la cuțite. Ce va găti

Concret, artista va face un adevărat spectacol în cooking show-ul de la Antena 1, apariția sa putând fi urmărită începând cu ora 20:30. Telespectatorii sunt invitați la o ediție specială, cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, având o misiune foarte grea.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza nu este singura vedetă care a ajuns în bucătăria emisiunii, printre acestea numărându-se Ștefan Bănică Jr. și fiul său, Adda și Cătălin Rizea sau Speak și iubita sa, Ștefania, Florin Ristei și Carmen Grebenișan, foști concurenți „Asia Express”.

Așadar, rămâne de văzut câte cuțite va primi preparatul indian gătit de jurata de la X Factor, mai ales că chefii sunt pe ultima sută de metri în privința strângerii numărul de concurenți. Aproape 150 de participanți au șansa de a câștiga un loc într-una dintre cele 3 echipe.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza nu este străină de arta culinară

Artista nu este străină de bucătărie și iubește mâncarea indiană, așa cum se poate vedea din filmările postate de-a lungul timpului pe rețelele de socializare. Blondina adoră preparatele picante, iar în perioada de izolare nu s-a plictisit absolut deloc.

„Sunt bucătăreasă personală. M-am angajat pe postul ăsta și se pare că din asta trăiesc zilele astea, din meseria pe care am păstorit-o de când m-am mutat singură în București și mama era la Onești și nu mai putea să-mi gătească. 

ADVERTISEMENT

A trebuit să învăț să gătesc, să mă descurc singură și apoi când mi-am format familia cu atât mai mult pentru că trebuie să ai grijă de cei dragi și mai ales, trebuie să mănânce sănătos, nu prostioare”, a declarat Loredana Groza în urmă cu câteva luni în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

ADVERTISEMENT