Life

Loredana Groza, clipe de neuitat la munte. Cu cine și-a petrecut vedeta vacanța

Loredana Groza se bucură de o vacanță de neuitat la munte. Cunoscuta cântăreață a petrecut alături de Nick Casciaro, câștigătorul de la X Factor, și alți prieteni.
02.01.2022 | 22:20
Loredana Groza clipe de neuitat la munte Cu cine sia petrecut vedeta vacanta
Loredana Groza, clipe de neuitat la munte. Cu cine și-a petrecut vedeta vacanța
ADVERTISEMENT

Loredana Groza s-a distrat de minune în vacanța pe care a petrecut-o la munte, unde a fost însoțită și de câștigătorul de la X Factor, Nick Casciaro.

Cântăreața a postat mai multe imagini și poze care au fost admirate de internauți.

Cei doi au și muncit. Au susținut mai multe concerte.

Loredana Groza, clipe de neuitat la munte. Cu cine și-a petrecut vedeta vacanța

Jurata de la X Factor se relaxează într-o binemeritată vacanță la munte. Alături de ea se află mai mulți prieteni, dar și italianul Nick Casciaro, cel care a câștigat premiul cel mare la X Factor. 

ADVERTISEMENT

Loredana Groza a postat o serie de filmulețe de pe pârtie, dar și din hotel, iar din imagini se vede că cei doi se distrează de minune. După ce s-au plimbat cu telecabina, cei doi au întreținut atmosfera la o super petrecere pe pârtie.

Cântăreața a postat și un filmuleț în care cel amândoi purtau haine foarte elegante și cel mai probabil se pregăteau să meargă la petrecerea de Revelion. Cei doi au susținut mai multe concerte.

ADVERTISEMENT

“Am avut primul concert după X Factor. A fost minunat. Ne-am conectat cu publicul. Vă mulțumim pentru toată susținerea. Nick este extrem de fericit. Nu știe cum să răspundă la toate mesajele”, a declarat Loredana Groza la Antena 3.

Artista a mai dezvăluit că le pregătește fanilor o mare surpriză în 2022. Va pleca cât de curând în Italia.

ADVERTISEMENT

“În curând vom merge în Italia pentru a înregistra ceva. În ianuarie pregătim lucruri noi”, a mai spus artista.

Nick Casciaro, marele câștigător de la X Factor

Nick Casciaro are 31 de ani și s-a născut în Bolzano, Italia. Încă de la început, acesta a avut o conexiune specială cu Loredana Groza, aceasta devenindu-i mentor și dându-i cele mai bune sfaturi. Cei doi au avut pe scena X Factor un moment inedit în marea finală, reușind să-i impresioneze pe ceilalți jurați.

ADVERTISEMENT

În final, italianul a plecat acasă cu premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro. Nick Casciaro trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o italiancă, Maria Sacchi, aceasta susținându-l permanent în carieră.

ADVERTISEMENT