Life

Loredana Groza, complet schimbată de operațiile estetice. Cum arăta în tinerețe

11.09.2020 | 12:42
Loredana Groza complet schimbata de operatiile estetice Cum arata in tinerete
Loredana Groza, complet schimbată de operațiile estetice. Cum arăta în tinerețe. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Loredana Groza se numără printre vedetele care arată mult mai bine decât în urmă cu 20 sau 30 de ani. Frumoasa cântăreață s-a schimbat radical de când a descoperit operațiile estetice și arată fenomenal, deși în urmă cu câteva luni a împlinit 50 de ani.

Celebra jurată de la „X Factor” a reușit să rămână tânără și în formă maximă datorită sportului și stilului de viață sănătos. Criticată adesea pentru aparițiile demne de o tânără de 20 de ani, vedeta nu se sfiește să-și arate trupul tras prin inel și formele apetisante.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost mereu aranjată și dichisită, însă o dată cu trecerea anilor a putut fi foarte ușor confundată cu o tânără de 20 de ani. Loredana Groza întoarce toate privirile și este mult mai frumoasă decât în tinerețe când nu ajunsese pe mâna medicilor esteticieni.

Loredana Groza, diferită față de anii tinereții. Cum arăta artista în trecut

Frumoasa cântăreață arată în prezent diferită față de tinerețe când era naturală din cap până în picioare, fiind mândră de ridurile de la nivelul feței. În plus, nici dantura deloc perfectă nu o deranja pe blondină care ulterior, a apărut cu dinții perfect albi.

ADVERTISEMENT

Renumita artistă a început să facă schimbări radicale la începutul anilor 2000. Blondina a devenit în foarte scurt timp o artistă apreciată pentru prestațiile sale, dar și pentru stil. Nonconformistă de felul ei, Loredana Groza a bifat mai multe operații estetice care aveau să o schimbe complet.

În prezent, jurata de la Antena 1 are un ten impecabil, fără riduri sau cearcăne. Totodată, îndrăgita artistă are pomenii ridicați și buze mai voluminoase, vorbindu-se de-a lungul anilor că a apelat inclusiv la lifting facial, precum și alte intervenții.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza nu arată demențial doar la nivelul feței, ci și la corp. Vedeta este cunoscută ca fiind pasionată de sport și mișcare, motiv pentru care petrece destule ore în sala de antrenament. În plus, implantul de silicoane a făcut din vedetă o adevărată divă.

Loredana Groza, acum și în tinerețe
Loredana Groza, acum și în tinerețe. Sursa foto: evz.ro

Loredana Groza, dezvăluiri despre stilul de viață ales

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie.

ADVERTISEMENT

Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine.

Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a declarat la un moment dat Loredana Groza, informează a1.ro.

ADVERTISEMENT