Life

Loredana, diva inamorata. S-a filmat în costum de baie și imaginile neprelucrate au fost publicate. Foto

Are 51 de ani, nu a fost niciodată inhibată, iar cele mai recente imagini o prezintă pe Loredana Groza în costum de baie, fără pshotoshop. Atitudinea juratei X Factor face diferența ... ca-ntotdeauna!
11.02.2022 | 19:53
Loredana Groza, pe plajă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nu degeaba este asociată Loredana Groza cu celebra Madonna. La 51 de ani, cântăreața arată și se simte mai bine ca niciodată, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Lori nu sfiește să afișeze în ipostaze care de care mai provocatoare. Diva a bifat o nouă apariție sexy în mediul online. Ea s-a filmat în oglindă, în timp ce proba pantofi cu toc, îmbrăcată doar într-un costum de baie.

ADVERTISEMENT

Videoclipul poate fi considerat și un răspuns pentru gurile rele, care o acuză că își modifică fotografiile pentru a arăta mai tânără. Fără prea mult machiaj și programe de editare foto, Loredana Groza se poate lăuda că arată chiar mai bine decât în urmă cu 20 de ani.

Loredana Groza, fără Photoshop pe Instagram

Dintr-un hotel de 7 stele din Abu Dhabi, jurata X Factor s-a filmat în timp ce proba mai multe perechi de pantofi cu toc. Mai mult decât încălțările, în evidență a ieșit trupul Loredanei Groza.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a trecut de 51 de ani, Madonna de România a adoptat în ultima perioadă un stil vestimentar mult mai sexy, pe care și-l însușește cu încredere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Interpreta piesei „Diva Inamorata” a defilat prin camera de hotel îmbrăcată doar într-un costum de baie și a publicat imaginile pe internet, însoțite de o descriere sugestivă.

ADVERTISEMENT

„Baby, e cald aici.”, a scris Loredana Groza pe Instagam.

Loredana Groza, în paginile ziarelor din Italia

În ultima perioadă, Loredana Groza s-a afișat tot mai des cu Nick Casciaro, câștigătorul celui mai recent sezon al emisiunii X Factor România. Cei doi au mers împreună în Italia, unde au înregistrat câteva piese muzicale, iar presa locală de acolo nu a ignorat apariția frumoasei românce. 

„Cântărețul în vârstă de treizeci și doi de ani din Bolzano, deja cunoscut publicului pentru participarea la cea de-a treisprezecea ediție a „Amici” în 2014, dar deja anul trecut finalist în Italia’s Got Talent și câțiva ani mai târziu în distribuție la emisiunea „Domenica in”, a fost însoțit de Loredana Groza, mentorul său la X-Factor, cântăreață-compozitoare pop, actriță, dansatoare și o figură foarte cunoscută a televiziunii românești.”, au scris jurnaliștii italieni.

ADVERTISEMENT

Ce relație există între Nick Casciaro și Loredana Groza?

După ce artistul originar din Italia a câștigat competiția X Factor, pe parcursul căreia i-a fost mentor Loredana, cei doi par să fie de nedespărțit. Relația apropiată dintre ei a dus la apariția zvonurilor conform cărora ar forma, de fapt, un cuplu. 

Informațiile au fost infirmate, însă, de fiecare dată. După ce și-au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, Nick a declarat că o consideră pe Loredana Groza mama lui. Mai mult, acesta este logodit și ar urma să se căsătorească.

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj.

Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminine”, a declarat artista după sărbători, pentru Antena 1. 

Loredana Groza și-a început cariera muzicală la numai 16 ani

În 1986, pe vremea când avea doar 16 ani, Loredana Groza a câștigat inimile românilor și a devenit cea mai tânără câștigătoare a Festivalului de muzică ușoară de la Mamaia.

Loredana Groza a avut mereu grijă de aspectul său fizic, demonstrând că este o adevărată divă. Ea neagă că ar fi apelat în vreun fel la medicul estetician și că schimbările fizice prin care a trecut în ultima vreme se datorează stilului său de viață echilibrat, sportului și alimentației sănătoase.

Catinca Roman, buna ei prietenă din tinerețe, o susține când vine vorba de fotografiile provocatoarea și o caracterizează pe jurata X Factor drept o femeie frumoasă, muncitoare și asumată.

„Văd că este o femeie care se ține într-o formă foarte bună. A fost o femeie foarte sexy întotdeauna și cred că fiecare femeie are dreptul să se pozeze cum își dorește pe rețelele de socializare.”,  a declarat Catinca Roman.

ADVERTISEMENT