Life

Loredana Groza, criticată de Raluca Bădulescu pentru cum s-a îmbrăcat recent: „Ce caută corsetul din dantelă albă?”

04.05.2021 | 17:30
Loredana Groza criticata de Raluca Badulescu pentru cum sa imbracat recent Ce cauta corsetul din dantela alba
Raluca Bădulescu a desființat o ținută purtată de Loredana Groza
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a fost criticată de Raluca Bădulescu pentru una din ținutele pe care a purtat-o recent, însă nu a fost singura vedetă pe care a taxat-o pentru aparițiile sale publice.

Raluca a comentat la Teo Show o poză pe care Lori a urcat-o pe Instagram, în care poartă un corset alb însoțit de o jachetă din denim și blugi, împreună cu adidași albi.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Bravo, ai stil nu a agreat deloc combinația dintre respectivul corset și denimul, spunând că nu se potrivesc deloc.

Loredana Groza, criticată de Raluca Bădulescu

Specialista în styling vestimentar i-a făcut și o sugestie Loredanei în cazul în care pe viitor vrea să înlocuiască acel corset.

ADVERTISEMENT

„De ce jacheta din denim? Ce caută corsetul din dantelă albă pe dedesubt? Lori este superbisimă. Dacă ar fi pus un T-shirt alb, styling-ul ar fi fost desăvârșit. Dacă ar fi avut un tricou alb, simplu, ținuta ar fi fost perfectă. Oricum, Lori, eu te iubesc”, este comentariul făcut de Raluca Bădulescu în platoul de la Kanal D.

Și Bianca Rus a fost aspru criticată pentru cum a apărut îmbrăcată lângă un Mercedes, fotografiată pe capota mașinii.

ADVERTISEMENT
loredana groza
Raluca Bădulescu nu a ”gustat” unul dintre outfit-urile propuse de Loredana Groza. Foto: Kanal D

Nici Bianca Rus n-a scăpat: „Ținuta e un costum de scuba diving”

„Bia, pupi de la Ralu. Ținuta pe care o porți e un costum de scuba-diving încheiat cu un fermoar. Măcar nu e greșit, sinistru, costumul ales. Stați, că am văzut papucii. Nu cu papuci gen Gucci în picioare, că ei sunt gen, nu sunt ăia. Dacă îți puneai o sandală cinstită, cu baretă… 

Băga mașina în curte și poza pe marmura aia de acolo din spate. Dacă avea pantofi sport mergea, dar în niciun caz papucul ăla, la costum scuba din lycra”, a fost analiza acidă făcută de Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT
bianca rus
Aceasta e ținuta pentru care Bianca Rus și-a atras criticile Ralucăi Bădulescu

Criticată a fost și Nicoleta Nucă, despre care Băduleasca a declarat că nu se spală pe cap și i-a sugerat să aibă mai mare grijă cu aspectul ei fizic dacă se crede o influenceriță.

 

 

ADVERTISEMENT