Life

Loredana Groza, declarație de dragoste în văzul tuturor pentru cel mai important bărbat din viața ei! ”Te iubesc!”

Loredana Groza, una dintre cele mai iubite interprete din România, nu își mai ascunde sentimentele față de cel mai important bărbat din viața ei.
22.10.2022 | 22:59
Loredana Groza declaratie de dragoste in vazul tuturor pentru cel mai important barbat din viata ei Te iubesc
Loredana Groza, declarație de dragoste în văzul tuturor pentru cel mai important bărbat din viața ei! ”Te iubesc!”. Sursa foto: instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Loredana Groza este una dintre cele mai talentate și iubite cântăreațe din România. Interpreta și-a început cariera la Onești. ”Bună seara, iubito”, ”Agurida”, ”Zaraza” sunt doar câteva dintre piesele care i-au adus aprecierea miilor de oameni.

Loredana Groza, ”Te iubesc!” în văzul tuturor pentru cel mai important bărbat

Celebra actriță și jurată de la X-Factor, deși una dintre cele mai expuse vedete din România, a fost mereu discretă în ceea ce privește viața de familie. Fiica sa, Elena, dar și mama și tatăl artistei au fost și au rămas, în pofida celebrității Loredanei Groza, modești.

ADVERTISEMENT

Recent însă, Loredana le-a arătat fanilor o imagine emoționantă alături de cel mai important bărbat din viața ei. O fotografie înduioșătoare alături de tatăl ei, Vasile Groza, în vârstă de 85 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

În social media vedeta le-a dezvăluit fanilor că se mândrește cu părintele ei, întrucât acesta a lansat 8 volume de poezii în ultimii 8 ani.

ADVERTISEMENT

Ieri, Tata a lansat 8 volume de poezii, scrise în 8 ani, de când scrie pe pagina lui de FB `O poezie pe zi`. Felicitări Tataie!! Te iubesc!! Lansarea a avut loc #colegiultehnicdeindustriealimentaradumitrumotoc #bucuresti
Copiii de #scoalagimnazialanr144 au pregătit un fragment din piesa de teatru Pălărierul’ scrisă de tata pe muzica regretatului #mihaiconstantinescu
Mulțumim tuturor celor prezenți! Mulțumim cadrelor didactice și tuturor copiilor și elevilor pentru o după-amiază de neuitat!”, a scris Jurata de la X-Factor pe instagram.

Tatăl Loredanei Groza, bărbatul cel mai tare din viața celebrei artiste

Loredana, interpreta celebrei piese ”Apa”, a fost toată existența ei apropiată de cei care i-au dat viață. Chiar ea a spus în nenumărate rânduri că părinții ei s-au străduit să-i ofere o copilărie frumoasă.

ADVERTISEMENT

Cu dragoste în glas și în privire vorbește mereu despre tatăl său, și afirmă că este bărbatul cel mai tare pe care l-a întâlnit și nu crede că va mai vedea vreodată un asemenea model.

Tata e, pentru mine, un model, un erou. Este bărbatul cel mai tare din viața mea, pe care l-am întâlnit și nu cred că voi mai vedea vreodată asemenea bărbat. Se duce într-o prospecție, pentru că a scris o carte, un roman, care va fi ecranizat și sunt foarte fericit pentru el, mi se pare super tare”,  a mărturisit Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

Vasile Groza, în vârsta de 85 de ani a lucrat la Fabrica de Confecții Industriale din Onești. Tatăl Loredanei Groza a devenit și poet, dar și autor de literatură pentru copii, în cadrul Uniunii Scriitorilor. Mama artistei, de profesie învățătoare, a avut o carieră longevivă în sistemul de învățământ.

ADVERTISEMENT