Life

Loredana Groza, desființată de internauți. Nimeni nu o crede că nu are operații estetice

17.03.2021 | 16:00
Loredana Groza desfiintata de internauti Nimeni nu o crede ca nu are operatii estetice
Loredana Groza, desființată de internauți. Nimeni nu o crede că nu are operații estetice. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a ajuns din nou în vizorul fanilor, care au desființat-o legat de imaginile pe care le postează în mediul online. Nimeni nu crede că frumoasa cântăreață nu are operații estetice, așa cum a declarat în repetate rânduri. 

Internauții i-au reproșat îndrăgitei artiste că a exagerat cu intervențiile chirurgicale, care o fac să arate complet diferit. Oamenii sunt de părere că vedeta era mult mai frumoasă înainte de a trece pragul medicului estetician, deși nu recunoaște asta.

ADVERTISEMENT

Blondina este adesea criticată pentru imaginile provocatoare pe care le realizează la cei 50 de ani, dar și pentru operațiile estetice, care fac din Loredana Groza o persoană complet alta. Și unde mai pui că folosește și filtre, la fel ca restul vedetelor din lumea mondenă.

Loredana Groza, val de reproșuri din partea fanilor. Ce spun despre intervențiile chirurgicale

„Un cauciuc total”, „Trăiască bisturiul”, „Aoleu ce ai pățit, te-au injectat albinele? Te-ai distrus, arăți ca un zombi, erai mai frumoasă înainte, te-ai mutilat cu totul. Arăți ca o mumie”.

ADVERTISEMENT

„Erai mult mai frumoasă fără toate operațiile astea. Ți-ai bătut singură joc de frumusețea ta”, sunt o parte din comentariile negative primite de Loredana Groza din partea fanilor.

Cântăreața nu a recunoscut niciodată că a apelat la operații estetice, deși schimbările sunt vizibile cu ochiul liber. În plus, sunt și medici esteticieni care au declarat de-a lungul timpului ce intervenții și-a făcut vedeta în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Oamenii nu înțeleg motivul pentru care blondina ascunde cu vehemență acest lucru, mai ales că artista nu este împotriva acestor intervenții chirurgicale. În plus, nu vede nimic în neregulă în cazul celor care apelează la aceste proceduri de înfrumusețare.

Loredana Groza are sau nu operații estetice_
Loredana Groza, contrazisă de fani legat de operațiile estetice suferite. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Există unele zvonuri care spun că Loredana Groza a început să facă modificări la nivelul chipului în urmă cu 15 ani, până în prezent având o operație la nivelul bustului. De asemenea, vedeta și-a îndepărtat ridurile de sub ochi și are buze mult mai mari.

ADVERTISEMENT

Artista originară din Onești și-a modificat nasul, precizând la un moment dat că a apelat la medici doar pentru o deviație de sept. O altă schimbare vizibilă este la dantură, vedeta având în momentul de față fațete de porțelan de un alb impecabil.

Secretele vedetei sunt foarte bine păstrate de medicii la care a apelat, acesta fiind probabil și motivul pentru care infirmă de fiecare dată că a trecut pragul cabinetelor de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT