Life

Loredana Groza, detaliu rușinos pe Instagram. Jurata X Factor apare neepilată / Foto

04.12.2020 | 18:56
Loredana Groza detaliu rusinos pe Instagram Jurata X Factor apare neepilata  Foto
Loredana Groza arată din ce în ce mai diferit. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Groza apare în mașină, în timpul unui Insta Story, cu părul la vedere, fără nicio problemă, însă fanii s-au sesizat.

Cântăreața și-a schimbat complet look-ul în ultima vreme, apelând cu mândrie la chirurgia estetică, dar și la make-up artiști. Cu toate astea, jurata X Factor are mâinile neepilate, iar părul de pe brațe i s-a ridicat în sus și i-a ieșit chiar din bluza de trening pe care o purta.

ADVERTISEMENT

Vedeta se îndrepta spre un meci de tenis cu renumita tenismena Alexandra Dulgheru, la Stejari Club, locul în care vedetele se întâlnesc și au parte de răsfăț, fiind unul dintre cele mai de fiță locații din Capitală.

Detaliul inestetic observat de fanii vedetei este unul rușinos, în contextul în care Loredana Groza dorește să pară scoasă din cutie, motiv pentru care și-a și schimbat look-ul și pozează în femeia fatală.

ADVERTISEMENT

Deși nu recunoaște, Loredana Groza și-a mărit sânii, a apelat la injecțiile botox și și-a făcut lifting facial, care i-a schimbat fizionomia feței.

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuza.

ADVERTISEMENT

Nu am nimic împotrivă intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arata bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arați bine daca nu ai grija zilnic de tine.

Sport, mâncare simpla, meditație. E practica ta zilnica, trebuie să fie constanta, să iți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fară să ai putina grija de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi, a menționat Loredana Groza.

ADVERTISEMENT