Life

Loredana Groza, dispusă să plece din România: ”A simțit libertatea aceea”

Loredana Groza, pregătită să părăsească țara natală. Ce a declarat tatăl artistei, Vasile Groza, despre acea perioadă din viața ei.
30.01.2023 | 20:15
Loredana Groza dispusa sa plece din Romania A simtit libertatea aceea
Loredana Groza, pregătită să părăsească țara natală. Ce a declarat tatăl artistei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață de muzică ușoară a fost dispusă să plece din România. Vedeta a simțit libertatea pe care o ofereau în anii comunismului țările din afara granițelor noastre. Primele deplasări au fost în Polonia și în Coreea de Nord.

Loredana Groza, pregătită să părăsească țara natală. Ce a declarat tatăl artistei

Loredana Groza este în centrul atenției de foarte mulți ani, tatăl său dezvăluind că a fost tentată să părăsească România atunci când a ajuns pentru prima oară în RFG. Vedeta s-a întors, însă, acasă, după ce a gustat din plin libertatea de peste hotare.

ADVERTISEMENT

Tatăl celebrei artiste, ajuns la vârsta de 85 de ani, este de părere că aceasta are foarte multe de spus lumii și că poate scrie cu foarte mare lejeritate cel puțin două cărți despre experiențele prin care a trecut până acum.

„Prima oară a fost, cred, în Polonia, cu Gabriel Cotabiță. Apoi în Coreea de Nord, la festival. A stat o lună de zile. A fost marea ei ieșire. De asemenea, la festivalul de la Dresda, până în Revoluție, unde a luat și un premiu.

ADVERTISEMENT

A făcut o impresie mare acolo. Cu ocazia asta, a ajuns și în RFG, singură. Când s-a văzut acolo prin magazine, s-a gândit: «Ce ar fi să nu mă mai întorc. Dar, ce să fac aici?». Și a venit înapoi.

Dar tot în acea perioadă, a fost și în Israel. Și când a simțit libertatea aceea, cu de toate, a venit acasă cu o valiză de bomboane.

ADVERTISEMENT

A umblat mult și aș putea să spun că dacă aș fi locul ei aș scrie niște cărți, pentru că are multe de spus. Are deja scrise două cărți”, a mărturisit tatăl artistei Loredana Groza pentru impact.ro.

Loredana Groza, pe cont propriu de mică

Loredana Groza este pe cont propriu de la o vârstă foarte mică. Blondina nu a așteptat ajutor financiar din partea părinților săi și a știut încă din adolescență să se gospodărească și să nu arunce banii pe lucruri inutile.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cântăreața a fost impresariată o perioadă destul de bună de însăși mama sa, care i-a fost inclusiv învățătoare în clasele primare.

ADVERTISEMENT