Life

Loredana Groza face furori pe internet. Fotografia provocatoare din așternuturile divei

21.11.2020 | 18:58
Loredana Groza face furori pe internet Fotografia provocatoare din asternuturile divei
ADVERTISEMENT

Loredana Groza, în vârstă de 50 de ani, arată impecabil și încinge imaginația fanilor ei de pe rețelele de socializare. Artista i-a lăsat pe internauți cu gura căscată după ce s-a fotografiat în așternuturi.

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească. Având o carieră de peste 30 de ani, frumoasa cântăreață reușește și acum să își țină fanii pe jar cu aparițiile ei surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita solistă este foarte mândră de trupul ei perfect și obișnuiește să își uimească urmăritorii cu fotografii provocatoare, care să îi pună în evidență calitățile fizice demne de invidiat.

Loredana Groza a încins internetul. Artista s-a fotografiat provocator, în așternuturi

Loredana Groza își surprinde adesea fanii din mediul online cu fotografii incendiare. Frumoasa interpretă de muzică ușoară acordă mare atenție fizicului ei, arătând precum o adolescentă, dovadă fiind silueta sa perfectă, dar și tenul său lipsit de riduri.

ADVERTISEMENT

Nu este un secret pentru nimeni faptul că artistei îi place să poseze cât mai provocator. În urmă cu 20 de ani, în luna noiembrie a anului 2000, jurata X-Factor a făcut furori când a apărut goală pușcă în paginile revistei „PlayBoy”. Pentru pictorialul de excepție, vedeta ar fi primit 12.000 de euro.

Recent, solista a postat o fotografie din așternuturi, purtând doar lenjerie intimă, de culoare neagră, transparentă. Vestimentația îi lasă la vedere sânii, doar sfârcurile fiind acoperite de un material de culoare aurie, metalic. Imaginea respectivă este un selfie, iar frumoasa blondină și-a pus buzele în valoare cu un ruj de nuanța roșu aprins.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

„Friday’s Fever♨️” (febra de vineri)”, a scris Loredana Groza în dreptul fotografiei.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia fiind uimiți de fotografia provocatoare a divei. De altfel, Loredana Groza este foarte activă pe contul ei de Instagram, unde are peste jumătate de milion de urmăritori, pe care îi ține la curent cu proiectele profesionale în care este implicată și cu schimbările din viața sa prin intermediul diverselor postări.