Life

Loredana Groza, filmare cu un tinerel de 20 de ani. „E mai matură decât tine, nu o să funcționeze”

Loredana Groza, filmare cu un tinerel de 20 de ani. Acesta a dat de înțeles că ar fi într-o relație cu artista, după descrierea pusă pe rețelele de socializare.
29.09.2022 | 08:49
Loredana Groza filmare cu un tinerel de 20 de ani E mai matura decat tine nu o sa functioneze
Loredana Groza, filmare cu un tinerel de 20 de ani. Foto Colaj Fanatik / Tiktok
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a fost văzută în compania unui tânăr de 20 de ani care a postat mai multe imagini alături de artistă.

Loredana Groza, filmare cu un tinerel

Bărbatul de 20 de ani chiar a sugerat că între el și Loredana Groza există mai mult decât o relație de prietenie și a scris următoarele cuvinte pe rețelele de socializare, pentru a nu crea confuzie că relația dintre ei nu ar putea merge.

ADVERTISEMENT

„E mai matură decât tine, nu o să funcționeze. Un weekend drăguț”, a scris tânărul pe Tiktok, unde a publicat imagini de lux.

Imaginile au fost preluate inclusiv de Loredana Groza, care le-a postat la rândul său pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Tânărul chiar a făcut referire la clipele trăite alături de cântăreața româncă și a spus că a avut parte de un weekend drăguț alături de aceasta.

Desigur, internauții au comentat imediat la postarea care a făcut 52000 de like-uri într-o zi.  Mulți s-au arătat stupefiați de posibilitatea ca Loredana Groza să fie într-o relație cu acest tânăr pe nume Mihai Mercea.

ADVERTISEMENT

„Își bate joc de voi”, „Mi-a zis cineva că Loredanei îi plac aștia tineri, dar n-am crezut”, „Tu ești copilul ei, nu?” au scris fanii.

@mihaimercea Un Weekend dragut @loredanagrozaofficial ♬ original sound – Music_vibes531 – VIBE

Loredana Groza a divorțat?

Loredana Groza ar fi o femeie singură după ce a divorțat de tatăl fiicei sale, Andrei Boncea. Aceștia ar fi divorțat de mai bine de un an de zile, dar nu au vorbit public despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

„Loredana și Andrei Boncea au încercat mult timp să păstreze ideea de căsnicie și de familie de dragul fetei lor, Elena.

La un moment dat, însă, au luat decizia de a se separa și ulterior, acum mai bine de un an de zile, poate chiar mai bine de un an, au divorțat în mare secret”, spuneau sursele pentru Capital.

La un moment dat, s-a spus că jurata de la X Factor și un concurent de la această emisiune au avut mai mult decât o relație. Este vorba despre Nick Casciaro.

ADVERTISEMENT