Life

Loredana Groza, gest îndrăzneț. A refăcut o scenă dintr-un film celebru

Loredana Groza reușește să fie mereu în centrul atenției. De această dată și-a luat prin surprindere fanii cu un video postat în mediul online în care a refăcut o scenă dintr-un film foarte cunoscut.
12.02.2022 | 17:16
Loredana Groza gest indraznet A refacut o scena dintrun film celebru
Loredana Groza, gest îndrăzneț. A refăcut o scenă dintr-un film celebru. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Groza surprinde mereu cu gesturile sale îndrăznețe.

Chiar dacă a fost criticată pentru unele apariții, diva pozează mereu în ipostaze extrem de sexy.

De această dată, cântăreața a postat un filmuleț în care a reprodus una dintre cele mai cunoscute scene din filmul Basic Instinct.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza, gest îndrăzneț. A refăcut o scenă dintr-un film celebru

Probabil că aproape toată lumea își aduce aminte de una dintre cele mai cunoscute scene din filmul Basic Instinct, în care actrița principală, Sharon Stone, își încrucișează picioarele în timpul unui interogatoriu, arătând că nu purta lenjerie intimă.

Ei bine, Loredana Groza a postat pe contul său de socializare un filmuleț în care reproduce cunoscuta scenă. În momentul filmării, cântăreața purta o rochie albă la fel ca și Sharon Stone.

ADVERTISEMENT

“Basic Instinct în versiunea mea”, este mesajul care însoțește filmul.

Sharon Stone
Sharon Stone

 

Într-un interviu acordat în anul 2019, Sharon Stone a vorbit despre scena din Basic Instinct și despre impactul pe care acele imagini le-au avut asupra sa.

“M-a asigurat că nu mă voi expune. I-am spus regizorului că voi face scena, fără să mă gândesc că acel mic gest îmi va schimba viața. Acea secvență mi-a marcat imaginea și nu întotdeauna în mod pozitiv”, recunoștea cunoscuta actriță.

ADVERTISEMENT

De ce a criticat-o Dana Budeanu pe Loredana Groza

Dana Budeanu a criticat-o în urmă cu câteva săptămâni pe Loredana Groza. Aceasta i-a atras atenția cântăreței că nu ar trebui să se expună și să posteze fotografii prea îndrăznețe. Creatoarea de modă a sfătuit-o să renunțe la astfel de poze, chiar dacă ele sunt extrem de apreciate de fanii.

“Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate bucile, țâțele, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față.

ADVERTISEMENT

Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana. Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. Nu ai nevoie să arăți bucile, țâțele, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram.

Tu ai nevoie să nu.  Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici țâțele pe afară. Nu vinzi asta.”, a spus Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT