Life

Loredana Groza, hipnotizată de un guru din India. Cine este bărbatul căruia i se închină jurata X Factor

17.12.2020 | 16:15
Loredana Groza hipnotizata de un guru din India Cine este barbatul caruia i se inchina jurata X Factor
Loredana Groza, ipostază inedită din propria casă. Cum s-a afișat vedeta la „cratiță”. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Groza și-a schimbat stilul de viață, dar și modul de a gândi, iar acest lucru i se datorează exclusiv lui Sadhguru, un yoghin indian renumit în toată lumea pentru practicile sale.

Jurata X Factor a devenit o adeptă a mișcării celebrului guru din India, care a schimbat multe vieți și care militează pentru pace și găsirea sinelui. Sadhguru este renumit în toată lumea, deși în în țara noastră foarte puțini cunosc practicile sale, în special clasele de yoga și meditație bazate pe respirație, mulți români au plecat peste hotare pentru a-l cunoaște pe yoghin și au împărtășit experiența lor cu ceilalți.

ADVERTISEMENT


Sadhguru este considerat un profet, un om care aduce o schimbare benefică în viețile tuturor, iar Loredana Groza militează pentru a face cunoscut numele yoghinului. De altfel, starea sa euforică, încrederea în sine și preocuparea de sine vine după multe sesiuni de meditație pe care le-a avut.

Vedeta îl citează pe pe Sadhguru în multe dintre postările sale. „Dragostea nu e ceva ce poți face e ceva care devii” @sadhguru„Nu-mi pasa câți ani ai sau câți ani am. Noi traim in acelasi timp” @sadhguru

ADVERTISEMENT

Nimeni nu și-a dat seama până acum că artista este fan al marelui guru din India și că practicile sale sunt sfinte pentru ea, mai ales că acesta promovează lucruri pozitive.

Loredana Groza se pregătește de finala X Factor

Cântăreața are emoții mari pentru că urmează finala show-ului de talente de la Antena 1, unde va merge cu Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, un tânăr foarte talentat, care a reușit să ia și examenul de Bacalaureat cu o notă peste 9. „Aș vrea să îi aplaudați pe frații mei! Le mulțumesc din suflet! Familia este ceva care îți dă o putere și o emoție… nu știu cum să explic! Vă mulțumesc din suflet, frații mei! Vă mulțumesc din tot sufletul meu”, a zis nepotul lui Florin Salam, după ce a intrat în finală.

ADVERTISEMENT