Life

Loredana Groza, imagini amețitoare din vacanță. Cum a apărut jurata de la X Factor pe plajă

07.01.2021 | 12:55
Loredana Groza imagini ametitoare din vacanta Cum a aparut jurata de la X Factor pe plaja
ADVERTISEMENT

Loredana Groza este cunoscută pentru fotografiile provocatoare din mediul online, cele din vacanța de peste hotare încadrându-se perfect la această categorie. Jurata de la X Factor a apărut pe plajă în cele mai amețitoare ipostaze. 

Cântăreața se distrează de minune în Mexic, așa cum se poate observa din imaginile de pe rețelele de socializare. Frumoasa artistă a încărcat pe Instagram poze în ținute lejere sau în costum de baie, perfecte pentru a-i pune în valoare formele apetisante.

ADVERTISEMENT

Într-una dintre fotografii jurata de la Antena 1 apare cu bustul la vedere, semn că nu se sfiește să arate calitățile cu care a fost înzestrată de Mama Natură. Și Loredana Groza are din plin, mai ales că face furori de fiecare dată când apare în public.

Loredana Groza, superbă în vacanța din Mexic. Cum s-a fotografiat vedeta

Loredana Groza iese în evidență orice ar face, în ultima perioadă fanii devorând fotografiile în care vedeta apare cât mai dezgolită. Și acestea nu sunt puține la număr, vacanța din Mexic scoțând la iveală și mai multe ipostaze de acest gen.

ADVERTISEMENT

Artista încinge imaginația bărbaților de fiecare dată cu aparițiile sale excentrice și nonconformiste, blondina fiind într-o formă fizică la invidiat la cei 50 de ani pe care-i are în buletin. Ce-i drept, nici nu pare de această vârstă, ci mai degrabă de 20 de ani.

„Wow, ce frumusețe”, „Nu pot să cred, sunt șocată”, „Arăți minunat”, „Îmi place ținuta”, „Super femeie” sau „Arăți enervant de bine?”, sunt câteva dintre mesajele venite din partea fanilor.

ADVERTISEMENT
Loredana Groza, în costum de baie în vacanța din Mexic
Loredana Groza, în costum de baie în vacanța din Mexic. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Așa cum era de așteptat au existat și persoane care nu au apreciat postările divei, unii fiind de părere că Loredana Groza a ajuns să-și arate prea mult sânii și fundul, în loc să facă ceea ce se pricepe mai bine, adică muzică.

De altfel, au fost și internauți care au acuzat-o că s-a operat exagerat de mult, în ciuda faptului că celebra cântăreața a spus de câteva ori bune că nu a ajuns deloc pe mâna medicului estetician.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea schimbările din ultima vreme sunt vizibile, mai ales la nivelul feței, vedeta fiind contrazisă de experți în domeniul chirurgiei plastice. Concret, Loredana Groza ar avea ceva intervenții, pe care nu se știe de ce nu le recunoaște.

„Noi nu știm de ce a considerat să facă acest statement, dacă a fost agasată, poate abuzată într-un fel și poate mulți au fost prea curioși. Eu o felicit pe Loredana pentru că întotdeauna a fost atentă cu esteticul și cu aspectul conform vârstei.

Dacă ne uităm pe fotografii, din fotografii eu observ că există îmbunătățiri la nivelul sprâncenelor, pleoapei superioare, buzelor, nasului, al liniei mandibulare”, a declarat medicul estetician Nico Ferariu pentru alephnews.ro.

ADVERTISEMENT